Αγγελική Καθοδήγηση 1/5/14 με 7/5/2014

Καλό μήνα αγαπημένοι μας! Η 1η βδομάδα του Μαϊου ξεκινά με πολύ ωραία μηνύματα και είναι η συνέχεια της προηγούμενης βδομάδας!

Φαίνεται ότι για όσους έκαναν την εργασία τους, οι κόποι τους θα ανταμοιφθούν! Η σκληρή σας εργασία ανταμοίβεται. Εξακολουθεί να είναι γεγονός, όπου στρέψετε την προσοχή σας και στείλετε την ενέργεια σας, αυτό θα ευδοκιμήσει. Συγκεντρωθείτε στα όνειρα σας και φροντίστε τα. Φροντίστε όλα τα κομμάτια της ζωής σας, οικογένεια, σχέσεις και τον εαυτό σας!!

Η πορεία της βδομάδας θα εμφανίσει κάποιες προκλήσεις που γνωρίζετε ήδη ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα ή προκύπτουν ως αποτέλεσμα κινήσεων που έχουν γίνει προς επίλυση προβλημάτων. Εϊναι πιθανό κάποιος ή κάποιοι να σας μιλήσουν λίγο απότομα και να σας δώσουν κάποια πληροφορία που χρειάζεστε με αγενή τρόπο. Οι Άγγελοι καθοδηγούν να εστιάσετε την προσοχή σας στην πληροφορία και όχι στον τρόπο που σας δόθηκε!!! Υπάρχει η τάση οι άνθρωποι να είναι σκληροί στον λόγο. Εσείς καλείστε να υπερβείτε τον αρνητισμό και να εστιάσετε στα θέλω σας. Εάν έχετε κάποιες εκκρεμότητες νομικές μπορεί τώρα να εμφανιστούν προς επίλυση ή ως απάντηση σε παρελθοντικές σας κινήσεις.

Το σημαντικό είναι να μην χάσετε τον στόχο που θέσατε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αν εμφανίζονται καθυστερήσεις ή χρειάζεται να λοξοδρομήσετε για να λίγο, μην τρομάζετε, φοβάστε και μην τον βάζετε κάτω! Τα πράγματα στη ζωή σας κινούνται σε παράλληλους δρόμους, άλλα είναι πιο δυναμικά και θετικά ενώ άλλα εμφανίζουν προκλήσεις!

Θα επιτύχετε αν ότι παρουσιάζετε το δείτε ως ευκαιρία για σας! Αν και κάτι μπορεί να φαίνεται δύσκολο, το χαρακτηριστικό της βδομάδας είναι ότι έχετε την σύμπνοια, την εύνοια του σύμπαντος και άρα με ελάχιστη προσπάθεια και αισιοδοξία θα φέρετε θετικές αλλάγες και θα προσελκύσετε ευκαιρίες!

ΟΙ Άγγελοι σας παροτρύνουν και προσφέρουν την βοήθεια τους στο να τολμήσετε να αναζητήσετε τη βοήθεια κάποιου Ειδικού Επαγγελματία που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικές και νοητικές ανισσοροπίες! Για όσους το σκέφτεστε αρκετό καιρό, οι Άγγελοι λένε είναι ο κατάλληλος χρόνος να το κάνετε ως πράξη αγάπης προς το εαυτό σας και τη ζωή σας.

Για όσους θέλετε να κάνετε κάποιο βήμα ή περιμένετε κάποιο νέο από κάποια δημιουργία σας είναι η βδομάδα που δίνει ευκαιρίες και φέρνει αναγνώριση!! Ευχές πραγματοποιούνται!!

Καθώς μπαίνουμε στον πανέμορφο Μάϊο που αποτελεί το ξεκίνημα της Αγγελικής καθοδήγησης, λάβετε την ευκαιρία να κινηθείτε στη φύση και αναζωογονηθείτε!!! Έτσι θα θέσετε τον τροχό της εβδομάδας σε κίνηση δυναμικά και θα έχετε ώθηση μέχρι το τέλος της.

Στο ξεκίνημα της βδομάδας σας κοιτά η Αρχάγγελος Γαβριήλ που μπορεί να σας προσφέρει βοήθεια αν της το ζητήσετε, ενώ ο Αρχάγγελος Μέτατρον θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας!!

Να έχετε μια καταπληκτική βδομάδα, καλή Πρωτομαγιά, γεμάτη Αγγελικό φως και Αγάπη!

 

Με αγάπη,

Η Ελευθερία σας.

 

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s