Αγγελικη καθοδηγηση Εβδομάδα 24/4 με 30/4/14

Αυτή η βδομάδα δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσετε όνειρα σας και να επιτύχετε. Οι Άγγελοι λένε ότι ξεκινάει  καινούριος κύκλος στη ζωή σας ή ότι ξεκινάτε μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση στη ζωή σας. Οι πλανητικές-αστρολογικές ενέργειες αυτή την περίοδο είναι πολύ ισχυρές, φέρνοντας προκλήσεις παρασκηνιακές και μή, στο επίκεντρο της ζωής σας.

Είναι επιτακτική η ανάγκη για επιστροφή στα όνειρα σας και επιθυμίες σας διότι αυτό θα σας κρατήσει σε τροχιά με τη ροή στη ζωή σας, ειδάλλως πολλά πράγματα και καταστάσεις θα εμφανίζονται ακατάστατα, μπερδεμένα και οι σκέψεις σας θα είναι θολές.

Είναι η περίοδος που χρειάζεστε καθοδήγηση, οργάνωση στα βήματα που θα ακολουθήσετε! Μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου Ειδικού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε και γενικότερη καθοδήγηση. Κάντε οτιδήποτε χρειάζεται που θα σας φέρει την καθαρότητα και λύσεις που χρειάζεστε.

Μην ξεχνάτε ότι για οποιαδήποτε ευκαιρία “ανοίγει”, χρειάζεται να εμπιστευτείτε από την μια προκειμένου να την πάρετε αλλά αποφύγετε παθιασμένες και επιπόλαιες κινήσεις εάν δεν είστε σίγουροι για αυτές.

Σε αυτή την μεταβατική περίοδο, είναι σημαντικό να κρατηθείτε ενωμένοι με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε(παλαιές ή/και καινούριες σχέσεις) κρίνεται κατάλληλο για κάτι τέτοιο. Είναι ευκαιρία για εργασία σε ομάδες (και χώρους) οι οποίες προσφέρουν συνοχή, στήριξη, δομή. Οι Άγγελοι δείχνουν ξεκάθαρα, είναι εποχή για υποστήριξη, για παρέες και επαφή με ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από ακεραιότητα και ηθική.

Είναι κατάλληλος καιρός να επανεξετάσετε κανόνες, περιορισμούς και πεποιθήσεις που έχετε υιοθετήσει στη ζωή σας και να αποφασίσετε αν είναι “δίκαιοι” τόσο για εσάς όσο και για όσους εμπλέκονται στη ζωή σας ή στις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε.

Εμφανίζεται και πάλι η φιγούρα του Διδασκάλου(ο Ειδικός, Θεραπευτής, Δάσκαλος) ο οποίος μπορεί να σας καθοδηγήσει. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εποχής αυτής. Η αποδοχή των θεμάτων και η αναζήτηση βοήθειας χωρίς ντροπή και κωλυσιεργία. Ο Δάσκαλος μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε “ενωμένα” τα κομμάτια στη ζωή σας και να σας “γλιτώσει” από χάσιμο χρόνου ή παγίδες. Εάν κάνετε εργασία με τον εαυτό σας, αναζητήστε το Σοφό μέσα σας για καθοδήγηση, ζητήστε βοήθεια από τους Αγγέλους σε κάθε περίπτωση.

Ένα άλλο κομμάτι αυτής της εβδομάδας είναι να φροντίσετε τους οικονομικούς σας πόρους, τις πηγές εσόδων σας. Είναι σημαντικό να μην ξοδεύετε απερίσκεπτα (υπάρχει αυτή την εποχή αυξημένη τάση για σπατάλη ακόμα και αν οι οικονομικοί πόροι είναι εξουθενωμένοι!!)και να αναθεωρήσετε τα έξοδα σας ή/και τις επενδύσεις σας.

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη στα οικονομικά, μείνετε ανοιχτοί σε καινούριες ευκαιρίες, χωρίς άγχος, φόβο και στεναχώρια. Είναι σημαντικό να μείνετε θετικοί, η αλλαγή έρχεται για καλό σκοπό, παρόλες τις προκλήσεις που σας θέτει.

Ακολουθώντας αυτή την καθοδήγηση, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά! Αυτή την βδομάδα χρειάζεται να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας ότι μπορεί να τα καταφέρει και μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας, ευκαιρίες θα έρθουν ή λύσεις-καινούριες ιδέες θα εμφανιστούν. Ο σκοπός όλων αυτών είναι τελικά να αναθεωρήσετε τις επιθυμίες σας, να δεσμευτείτε σε αυτές, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, γνωρίζοντας τη θετική πλευρά αυτών των προκλήσεων, δηλ. να σας οργανώσουν και τελικά ενδυναμώσουν!

Σας παρακαλούμε να μείνετε θετικοί. Παρόλες τις φαινομενικές δυσκολίες, τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένο να αναπτυχθούν θετικά! Και μην ξεχνάτε, είμαστε πάντα εδώ!!

 

Ελευθερία

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s