Αγγελικη καθοδηγηση εβδομαδας 21/5 με 28/5/2014

Μια έντονη βδομάδα έχει ξεκινήσει σε πολλά επίπεδα.

Έχετε μια διάθεση, υπερδιέγερση, να προχωρήσετε, να κάνετε πράγματα, να δώσετε περισσότερο νόημα στη ζωή σας, να αναπτυχθείτε. Αυτή η τάση μπορεί να είναι όμορφη και δύσκολη συνάμα. Θα παρατηρήσετε ότι γενικά είστε πιο ευαίσθητοι, το σύστημα σας αντιδρά έντονα ακόμα και σε μικρά πράγματα που συνήθως σας άφηναν αδιάφορους ή ξεπερνούσατε εύκολα. Τώρα καλείστε να δώσετε σημασία και να παρατηρήσετε αυτές σας τις αντιδράσεις. Καθώς θα θέλετε να προχωρήσετε προς αλλαγές, θα χρειαστεί να δώσετε σημασία σε τέτοια σημάδια, στην ευαισθησία σας, γιατί αυτή σας μιλά και σας καθοδηγά.

Εδώ και πάλι βγαίνει η επιτακτική ανάγκη για σημασία στην διαίσθηση σας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Έχετε υπομονή. Σκεφτείτε τι θέλετε πριν προχωρήσετε. Γνωρίζετε ότι έχετε προστασία αν ακολουθήσετε αυτό που θέλετε και καθώς κάνετε αυτές τις αλλαγές.

Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τον παρελθοντικό σας εαυτό πιθανά, και αναμνήσεις. Είναι σημαντικό να σταθείτε στα πόδια σας, να φροντίσετε τον εαυτό σας για να ανταπεξέλθετε και αν χρειαστεί, να ζητήσετε βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία. Για κάποιους θα είναι επώδυνη, για άλλους θα φέρει δυσκολία στο ξεκαθάρισμα του δρόμου τους. Ο σκόπός της είναι να σας αφυπνίσει προς τον αληθινό σας εαυτό και να σας φέρει πιο κοντά στη δικαιοσύνη και ισορροπία. Όσοι αντιμετωπίζετε θέματα δικαιοσύνης σε σχέση με την εργασία σας, σχέσεις σας, οικογένεια σας ή/και εαυτό σας, είναι πολύ πιθανό τα θέματα αυτά να εμφανιστούν δίνοντας σας την ευκαιρία να τα επιλύσετε.

Αυτή η βδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε τι θέλετε και να το δημιουργήσετε!! ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!

Η επαφή με τη φύση θα σας βοηθήσει.

Μην ξεχνάτε να δείχνετε ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για ότι έχετε, ακόμα και αν ακόμα δεν έχετε ότι θα επιθυμούσατε!

 

Κανάλι Ελευθερία Παγκάλου 21/5/2014

Copyright Ελευθερία Παγκάλου

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s