Αγγελικη Καθοδηγηση εβδομαδας 29/5 με 4/6/2014!

 

Η βδομάδα ξεκινάει με συναισθηματική αναστάτωση, πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις που μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε ότι έχετε βγει εκτός τροχιάς και δεν έχετε τον έλεγχο! Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζετε καταστάσεις, αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία ή αργότερα και να εκδηλώνονται συναισθήματα που έχετε καλά θαμμένα, ξεχασμένα! Είναι σημαντικό να φροντίσετε το εσωτερικό σας παιδί με όποιο τρόπο μπορείτε και να επιτρέψετε στα συναισθήματα σας να κυλήσουν ή περάσουν. Ήταν για χρόνια θαμμένα, επιτρέψτε τους να περάσουν αντί να τα ξαναβάλετε σε κάποιο καταφύγιο για να τα αποφύγετε και ξεχάσετε. Αν το κάνετε, εκεί θα μείνουν, και χωρίς να το θυμάστε και καταλαβαίνετε θα σας επηρεάζουν. Η περίοδος δεν αφορά μόνο τα συναισθήματα μα και το σώμα. Παρακολουθήστε τις αντιδράσεις του ή τους πόνους. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο νερό! Πίνετε νερό, η αφυδάτωση είναι κλασσικό στοιχείο των ημερών και στο φυσικό επίπεδο!

Καθώς οι μέρες κυλούν προσπαθήστε να μην πέσετε θύμα του Εγώ σας, μην παγιδευτείτε σε ψευδαισθήσεις όπως την υπερβολική ενασχόληση με τα υλικά αγαθά ή κάνετε αρνητικές σκέψεις και επενδύσετε σε σκέψεις που συνεισφέρουν στις φοβίες σας! Όλα αυτά είναι μια ψευδαίσθηση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ της ύλης και του πνεύματος. Αυτές οι μέρες σας καλούν να συνδεθείτε με τη φύση και τα ζώα γύρω σας. Σας καλούν να σκεφτείτε τους Αγγέλους σας και να τους επιτρέψετε να σας βοηθήσουν! Όλα είναι δίπλα σας. Τα ζώα, η φύση, η θάλασσα, το βουνό, οι Άγγελοι, και με όλα είστε συνδεδεμένοι. Μην γυρνάτε την πλάτη σας και απομονώνεστε κάνοντας παρέα με τον φόβο και τις αρνητικές σας σκέψεις!

Καθώς οι μέρες κυλούν προς το τέλος της βδομάδας, οι Άγγελοι δείχνουν ανάρρωση, μετά από ημέρες ενδοσκόπησης και αφύπνισης. Ακολουθεί αλλαγή της ενέργειας και πιο ανάλαφρες καταστάσεις. Σαν το τσουνάμι που έρχεται, καταστρέφει-αλλάζει και φέρνει αλλαγές και καινούριες καταστάσεις. Πάρτε μια βαθιά ανάσα γιατί εδώ μπορείτε να αναπνεύσετε καινούριο αέρα και να απολαύσετε χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους σας.

 

Σημεία συγκέντρωσης εβδομάδας για έξτρα βοήθεια:

Έναρξη: Βρείτε χρόνο περισυλλογής για αναδόμηση, διαλογισμό, να βρείτε τι θέλετε. Χρόνο για παιχνίδι. Πίνετε νερό!

Μέση: Έχετε ότι χρειάζεστε για αν είστε το αφεντικό στη ζωή σας! Πειθαρχήστε τον εαυτό σας με καλή διατροφή, ξεκούραση και εξάσκηση! Πίνετε νερό!

Κλείσιμο εβδομάδας: Κατάλληλη περίοδος να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε. Απεγκλωβισμός, ροή!

Με αγάπη!

 

Κανάλι Ελευθερία Παγκάλου 28/5/2014

Copyright Ελευθερία Παγκάλου

Advertisement

1 thought on “Αγγελικη Καθοδηγηση εβδομαδας 29/5 με 4/6/2014!”

  1. Παρακαλούμε αν επιθυμείτε μπορείτε να μοιραστείτε την Αγγελική Καθοδήγηση, έτσι βοηθάτε και άλλους που χρειάζονται βοήθεια!!

    Like

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s