Αγγελικη Καθοδηγηση εβδομαδας 5/6 με 11/6/2014

Αγαπημένοι μας αυτή η βδομάδα κρύβει δύναμη αλλά και προβληματισμό και στεναχώρια ή/και άγχος. Οι σκέψεις σας τρέχουν και υπάρχει η τάση να σκέφτεστε ότι χειρότερο! Είναι επιτακτική η ανάγκη να επιλέξετε τον θετικό τρόπο σκέψης. Απελευθερώστε αρνητικά συναισθήματα, τίποτε από αυτά δεν σας βοηθά. ΑΝ εμπλέκεστε σε κάποια κατάσταση και τα συναισθήματα σας είναι αρνητικά, δείτε τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να αισθανθείτε καλά. Αντί να απασχολήστε με το παρελθόν, εστιάστε στο  μέλλον! Είστε εσείς ο ηγέτης της ζωής σας! Χρειάζεται να εστιάσετε στη δύναμη σας και θετικά σας χαρακτηριστικά. Εάν ο προβληματισμός σας σχετίζεται με κάποιο θέμα υγείας, είναι καλό να κοιτάξετε τις εναλλακτικές σας λύσεις. Επιλέξτε θεραπείες που σας ενδυναμώνουν και έχουν εσάς ως κέντρο αντί για εσάς ως το θύμα. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, αναζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ειδικού ο οποίος ανάμεσα στα άλλα θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και τα συναισθήματα σας!

Τα πάντα μπορείτε να επιτύχετε. Ζητήστε τη βοήθεια μας και δώστε μας τα βάρη σας. Το τέλος της βδομάδας σας βρίσκει σε κομβικό σημείο, σημείο ελευθερίας και αφύπνισης. Θα δείτε και έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια η οποία θα φέρει αναγκαστικά βαθιά αλλαγή. Μπορεί να αφορά κάτι που ήδη γνωρίζετε ή κάποια απάντηση που τώρα θα λάβετε. Ανοιξτε τα φτερά σας και πετάξτε, η αλλαγή αυτή θα φέρει αφθονία. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Κάντε οτιδήποτε σας φέρνει εσωτερική ισορροπία. Συναισθηματική. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας και αν χρειάζεται προκειμένου να το πετύχετε, αποτραβηχτείτε από τον πολύ κόσμο και επιδιώξτε την ηρεμία και γαλήνη. Να μην ξεχνάτε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας και σας βοηθάμε, ζητήστε το! Η ηρεμία και εσωτερική γαλήνη θα σας βοηθήσουν να μεταβείτε στην αλλαγή με ευκολία, νοητική και συναισθηματική διαύγεια!

Η βδομάδα έχει δυσκολίες αλλά αντίστοιχα έχει και θετικές ενέργειες. Αν τις ακολουθήσετε, ο δρόμος θα γίνει πιο εύκολος και η στροφή θα παρθεί με την εσωτερική σιγουριά που απαιτείται!

 

Κανάλι Ελευθερία Παγκάλου 4/6/2014

Copyright® Ελευθερία Παγκάλου 

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s