Αγγελικη καθοδηγηση 15/5 με 21/5/2014

Η εβδομάδα που ξεκινά κάνει την είσοδο της με την πανέμορφη πανσέληνο του Μαΐου. Σας καθοδηγεί σε όμορφα μονοπάτια με την βοήθεια των Νεράΐδων και των Δελφινιών, όλων των πλασμάτων που βρίσκονται εδώ και ομορφαίνουν τον πλανήτη και μας βοηθούν σε όλα μας τα μονοπάτια.

Η καθοδήγηση ξεκινά με ότι αγαπάμε να ακούμε αλλά είναι δύσκολο πολλές φορές στην καθημερινότητα να  θυμηθούμε και ακολουθήσουμε “Σταματήστε να προσπαθείτε τόσο απεγνωσμένα να ασκήσετε έλεγχο στα πάντα! Οι πόρτες θα ανοίξουν μόλις χαλαρώσετε..”. Είναι χαρακτηριστικό του καιρού, και όπως λέω τακτικά σε όσους έρχονται κοντά μου, “η ενέργεια του καιρού αυτού συμβαδίζει με διάθεση για απελευθέρωση, κύλισμα με την ροή.. όποιος πασχίζει και πιέζει, είναι δύσκολο να έχει θετικά αποτελέσματα”. Κοιτάξτε γύρω σας, όλα στη φύση κινούνται με τον μοναδικό ρυθμό τους, σε κατάλληλους χρόνους και όλα πάνε καλά όταν κυλούν με τον ρυθμό!

Παρατηρήστε τις σκέψεις σας και εικόνες που βλέπετε. Αν κάτι έχει τάση επαναληπτική, είναι σημάδι που πρέπει να δώσετε σημασία. Το σύμπαν σας μιλά με τον τρόπο του, μην το αγνοείτε!

Στο ξεκίνημα τις βδομάδας βρίσκουμε τα θέματα υγείας, θεραπείας και ευζωΐας! Είναι ημέρες κατάλληλες για θεραπείες και βελτίωση της υγείας. Έχετε υποστήριξη για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται προκειμένου να υποστηρίξετε την Ψυχοσωματική σας υγεία. Μην κάνετε πίσω και μην επιτρέψετε τις αρνητικές σκέψεις να σας βγάλουν εκτός πορείας.

Το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει με την ενέργεια της αγάπης. Είτε κάνοντας πράξεις αγάπης προς τον εαυτό σας, στην ερωτική σας σχέση και τη ζωή ή ακόμα και στα επαγγελματικά σας. Δοκιμάστε κάτι καινούριο, μια καινούρια εμπειρία ή λύση σε πρόβλημα, έτσι θα αναπτυχθείτε! Ακολουθήστε πρακτικές που σας φροντίζουν, ηρεμούν και ισορροπούν. Σας προτείνεται να κάνετε Γιόγκα.

Το πέρασμα των ημερών φέρνει μαζί του την εικόνα της εγκυμονούσας. Εδώ οι πιθανότητες σας, φτάνουν σε πολλά επίπεδα. Η ενέργεια των ημερών λόγω της αγάπης φέρνει σε κάποιους μια πιθανή εγκυμοσύνη σε φυσικό επίπεδο, ενώ σε άλλους φέρνει ιδέες για τα επαγγελματικά τους. Ότι και αν είναι, χρειάζεται να ζητήσετε προστασία και βοήθεια για καθοδήγηση. Πιθανά κάποιοι να αντιδράσουν στις ιδέες σας και να σας αποθαρρύνουν άθελα τους ή και όχι.

Ότι και αν επιλέξετε αυτές τις μέρες κάντε το έχοντας στο μυαλό σας την αγάπη. Μην ξεχάσετε να ζητήστε βοήθεια για καθοδήγηση και προστασία.

 

Κανάλι, Ελευθερία Παγκάλου 14/5/2014

Coryright® Ελευθερία Παγκάλου 2014

Advertisement

1 thought on “Αγγελικη καθοδηγηση 15/5 με 21/5/2014”

  1. keep hoping said:

    “Αν κάτι έχει τάση επαναληπτική, είναι σημάδι που πρέπει να δώσετε σημασία. Το σύμπαν σας μιλά με τον τρόπο του, μην το αγνοείτε!”……Του δίνω σημασία , δεν το αγνοώ,πως θα σταματησει να επαναλαμβανεται δεν εχω ανακαλύψει…γλυκιά Ελευθερία ! Καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s