Αγγελικη Καθοδηγηση 8/5 με 14/5/14

Καλησπέρα από την όμορφη Κρήτη! Βρισκόμαστε εδώ για την Αγγελική καθοδήγηση της εβδομάδας που ακολουθεί:

Η ενέργεια συνεχίζει να είναι βαριά και να σας επηρεάζει παρόλες τις προσπάθειες σας!

Η εβδομάδα εμφανίζει προκλήσεις με εσάς στο επίκεντρο για να εστιάσετε στον αυτοέλεγχο, πειθαρχία και επανεξέταση! Κάποιοι ίσως να πρέπει να προσέξετε τα κίνητρα ενός ή περισσοτέρων ανθρώπων στο περιβάλλον σας! Πιθανά τα πράγματα να μην έχουν κυλήσει όπως θα επιθυμούσατε! Είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή και να αναθεωρήσετε! Η δυσκολία της βδομάδας όπως μου δείχνουν είναι στο να συνδυάσετε την αναθεώρηση με την καρδιάς σας και όχι το μυαλό σας! Στα δύσκολα υπάρχει η τάση να επιστρέφετε στο μυαλό σας με την ελπίδα ότι αυτό θα σας δείξει τον ασφαλές δρόμο! Ωστόσο, αυτό είναι μια ψευδαίσθηση που μπορεί να σας παγιδέψει σε βασανιστικές σκέψεις και παιχνίδια του. Βάλτε το μυαλό για ύπνο και μείνετε για λίγο με πατημένο το κουμπί της παύσης μέχρι να μπορέσετε να ηρεμήσετε και ακούσετε το χτύπο της καρδιάς σας.

Η πορεία της εβδομάδας εμφανίζει ευκαιρίες για επιτεύγματα και στοχοθεσία. Μην χάνετε τους στόχους σας. Εάν χρειάζεστε επαναπροσδιορισμό καλέστε τους Αγγέλους σας για βοήθεια. Αν τους το επιτρέψετε θα σας βοηθήσουν να βάλετε προτεραιότητες και να τις ακολουθήσετε στους σωστούς χρόνους!

Προς το τελείωμα της βδομάδας πρέπει να στραφείτε σε κάτι μαγικό! Την διαίσθηση σας. Πιθανά να είναι η πρόκληση σας αυτή και εδώ έχετε την ευκαιρία να μάθετε! Θυμηθείτε με το ξεκίνημα της αυριανής μέρας, εμφανίζονται ενστάσεις, δυσκολίες και πιθανά να χρειαστεί να επανεξετάσετε την πορεία σας. Η απάντηση βρίσκετε στην διαίσθηση σας και όχι στο μυαλό σας..έτσι αυτό που εμφανίζεται ως πρόκληση στην αρχή της βδομάδας είναι αυτό που σας λυτρώνει στο τελείωμα της και συμπορεύεται μαζί σας! Η καθοδήγηση αυτή την βδομάδα είναι δυναμική και κατευθύνει πιο έντονα! Καθώς οι πλανητικές ενέργειες βρίσκονται στα ύψη και εσείς βρίσκεστε ακροβάτες μεταξύ τους, οι Άγγελοι εμφανίζονται έντονα παρουσιάζοντας πιο πειθαρχημένες μεθόδους προκειμένου να ανακάμψετε!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Σας στέλνω πολύ αγάπη, φως και προσευχές για να τα καταφέρετε! Είμαστε μαζί σας!

 

Κανάλι,

Ελευθερία Παγκάλου

 

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s