Βιοσυντονισμός

Ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία

Σήμερα ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία. Μία τεραστία ποικιλία τεχνολογικών μέσων, απίστευτα γρήγορα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας, αμέτρητα χημικά συστατικά και έτοιμα γεύματα κάνουν την καθημερινότητα μας ευκολότερη. ΑΝ τα απολαμβάνουμε όλα αυτά, όλο και περισσότεροι από εμάς πληρώνουμε το τίμημα αυτών.

Όταν όλα γίνονται πάρα πολλά.

Στις μέρες μας ένας μεγάλος αριθμός καταστάσεων στρες μας επηρεάζουν, και όχι μόνο. Χημικά πρόσθετα στο φαγητό και στο νερό μας, τοξίνες στο περιβάλλον, διάφορες ακτινοβολίες(π.χ. κινητά, ηλεκτρικές συσκευές), αμέτρητες χημικές ουσίες, απερίσκεπτη χρήση φαρμάκων κ.λ.π.

Όλες αυτές οι καταστάσεις επηρεάζουν τον οργανισμό ψυχικά και σωματικά και μπορούν να δημιουργήσουν από απλές ενοχλήσεις έως και χρόνιες παθήσεις.

image bioresonance

Σύστημα Αυτό-ίασης

Το σώμα διαθέτει ένα πολύ καλό σύστημα αυτό-ίασης, το οποίο μπορεί να επαναφέρει την ισορροπία στον οργανισμό, όποτε χρειάζεται.

Πολλές πιεστικές καταστάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπλοκάρουν την ικανότητα της αυτό-ρύθμισης και αυτό-ίασης.

Η επαναφορά και η καλή λειτουργία του οργανισμού γίνεται με την ενίσχυση του φυσικού και ψυχικού σώματος.

Η ύλη είναι ενέργεια.

Γνωρίζουμε ότι το σώμα μας αποτελείται από τα κύτταρα. Υπάρχουν κύτταρα που ασχολούνται με την πέψη ή με τα μικρόβια ή με τα άχρηστα συστατικά του οργανισμού κλπ.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η ύλη είναι ενέργεια. Κάθε μορφή ύλης αποτελείται από ενέργεια και εκπέμπει ενέργεια.

Επομένως,  κάθε ουσία, κάθε κύτταρο, κάθε τμήμα του οργανισμού, αλλά και οι ιοί, τα βακτηρίδια, η γύρη, τα συναισθήματα κλπ. εκπέμπουν ενέργεια η οποία έχει ένα ιδιαίτερο μήκος κύματος ή αλλιώς μία συχνότητα με εντελώς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους.

Γύρω από τα κύτταρα υπάρχει η κυτταρική μεμβράνη η οποία προστατεύει και έχει ικανότητα να στέλνει και να δέχεται μηνύματα. Π.χ. όταν μπαίνει ένα μικρόβιο στον οργανισμό, δίνεται εντολή στα λευκά αιμοσφαίρια να το καταπολεμήσουν.

Έχει αποδειχθεί ότι τα κύτταρα επικοινωνούν το ένα με το άλλο ανταλλάσσοντας πληροφορίες διαμέσου συγκεκριμένων συχνοτήτων. Είναι γεγονός ότι το σώμα μας μπορεί να λειτουργήσει και να εξισορροπήσει μόνο του μέσω αυτής της επικοινωνίας και της συνεργασίας των κυττάρων μεταξύ τους.

Αυτή η διαδικασία ανταλλαγής πληροφοριών πραγματοποιείται ανεμπόδιστα σε έναν υγιή οργανισμό. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο όταν το στρες συμβάλλει στη ζωή μας.

Οι επιδράσεις του στρες με οποιαδήποτε μορφή αυτό εμφανίζεται στη ζωή του ατόμου

Το άγχος, τα ταξικά συναισθήματα όπως η ενοχή και η ντροπή, οι τοξίνες, οι ιοί, τα βακτήρια, η ακτινοβολία, η γεωπάθεια κλπ. μπορούν να διαταράξουν την αρμονική επικοινωνία που έχουν τα κύτταρα μεταξύ τους.

Αν σκεφτούμε ότι το σώμα μας αποτελείται από 75 – 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα, καταλαβαίνουμε τι αντίκτυπο έχει αυτή η διάσπαση στον οργανισμό μας.

Η διαταραχή των κυττάρων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οργανικές αλλαγές.

Εάν η επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων διαταραχθεί, αυτό θα εμποδίσει τα κύτταρα να λειτουργήσουν σωστά και θα έχουμε ως αποτέλεσμα φυσική και ψυχική εξάντληση, χρόνια κούραση, οργανικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;

Η εξισορρόπηση του ατόμου επιτυγχάνεται μέσω των κατάλληλων συχνοτήτων της Βιοσυντονιστικής μεθόδου που επιδρούν τόσο στο φυσικό όσο και στο ψυχικό επίπεδο.

Η επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, που παρεμποδίζεται από διάφορους παράγοντες, μπορεί να αποκατασταθεί.

Τι είναι όμως η Βιοσυντονιστική μέθοδος;

Βιοσυντονιστική μέθοδος.

Σήμερα μπορούμε να δεχόμαστε εικόνες μέσω δορυφόρου και να επικοινωνούμε από χιλιάδες μίλια μακριά. Την  ραγδαία τεχνολογική πρόοδο την βλέπουμε επίσης και σε άλλους τομείς. Ανακαλύψεις στον τομέα της βιοφυσικής και της κβαντικής μηχανικής έχουν οδηγήσει σε απίστευτες δυνατότητες και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας. Τέτοιες ανακαλύψεις αποτελούν την βάση για την κατανόηση της Βιοσυντονιστικής μεθόδου, η οποία πραγματοποιείται με μία συσκευή υψηλής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο η συσκευή προσλαμβάνει τις ιδιαίτερες προσωπικές ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις του σώματος μέσω μαγνητικού δέκτη και τις τροποποιεί, Οι υγιείς δονήσεις ενισχύονται, ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται και έτσι εξασθενούνται.

Στη συνέχεια επιστρέφονται στο σώμα με τη μορφή θεραπευτικών ταλαντώσεων.

Οι βασικές αρχές τις Βιοσυντονιστικής μεθόδου επιβεβαιώνονται από τις τελευταίες ανακαλύψεις της κβαντικής μηχανικής και βιοφυσικής.

Η μέθοδος εφαρμόζεται με εξαιρετική επιτυχία από το 1977 και έχει πιστοποιητικά αναγνώρισης ως ασφαλής για το άτομο συσκευής(TŰV, ISO 9001). Με την συσκευή Βιοσυντονισμού εφαρμόζεται μια ειδική διαγνωστική και  θεραπευτική διαδικασία, η οποία έχει ανοίξει το δρόμο για την βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας μας.

Με τον Βιοσυντονισμό εντοπίζονται οι αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα στον οργανισμό και αποτελεί μια φυσική βοήθεια χωρίς φάρμακα ή παρενέργειες αφού η Βιοσυντονιστική μέθοδος στηρίζεται αποκλειστικά στην ενέργεια που εκπέμπει το ίδιο το άτομο.

Με την Βιοσυντονιστική μέθοδος χρησιμοποιούνται πανάρχαιες γνώσεις σχετικές με το ανθρώπινο σώμα Ανατολικής προελεύσεως οι οποίες παντρεύονται με την δυτικής προελεύσεως γνώση και τεχνολογία. Ο Ηλεκτροβελονισμός και η γνώση των Πέντε Στοιχείων(Φωτιά, Γη, Μέταλλο, Νερό και Ξύλο) με την βιοσυντονιστική εφαρμογή γίνονται απλή υπόθεση και εξασφαλίζονται υψηλού επιπέδου αποτελέσματα.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η βιοσυντονιστική μέθοδος:

Βοηθάει σε:

Παθήσεις που σε μεγάλο ποσοστό έχουν ψυχολογικό υπόβαθρο όπως είναι:

  • Οξείες και χρόνιες αλλεργίες όπως εξανθήματα, δερματίτιδα, άσθμα
  • Οξείες και χρόνιες ενοχλήσεις του στομάχου, του λεπτού και παχέως εντέρου
  • Πόνοι μυοσκελετικοί
  • Επούλωση ουλών
  • Διαταραχές ύπνου όπως αϋπνία, νυχτερινοί ιδρώτες
  • Εθισμοί(νικοτίνη, αλκοόλ, ναρκωτικά)
  • Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης
  • Κάθε είδους ψυχοσωματικών διαταραχών
  • Φοβίες κλπ. χρόνια ή μη ψυχολογικά προβλήματα
Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s