Επικοινωνια με τους Αγγελους

Ανώτερη επικοινωνία με Αγγέλους (ATP®)*
Αυτές οι συνεδρίες εστιάζουν στην εκ βάθους θεραπεία ψυχής και σώματος. Οι Άγγελοι και Αρχάγγελοι προσφέρουν την άνευ όρων αγάπη τους και ενισχύουν τον κάθε άνθρωπο στηριζόμενοι στο θεϊκό δυναμικό του και στο σκοπό της ζωής του. Ο σκοπός αυτής της επικοινωνίας είναι ο άνθρωπος να πάρει απαντήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής του όπως σχέσεις, υγεία, καριέρα.

Οι  Άγγελοι και οι Αρχάγγελοι πάντα κοιτούν με αγάπη και απέραντο σεβασμό τον άνθρωπο και είναι πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουν. Πάντα ασχολούνται θετικά και ενισχύουν το δυναμικό κάθε ανθρώπου και πάντα οι οδηγίες και η βοήθεια τους έχουν σκοπό να ενδυναμώσουν και να αναβαθμίσουν τον άνθρωπο για αυτό που πραγματικά είναι.
Ελευθερία Παγκάλου.

«Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε συνεδρία μαζί μας και να αποτυπώσετε τις ερωτήσεις που αφορούν στη ζωή σας όπως καριέρα, ερωτική ζωή, φιλία, σκοπός ζωής κ.α. και σε θεραπείες που προσφέρονται από τους συγκεκριμένους θεραπευτές. Τώρα περισσότερο από ποτέ δίνετε η δυνατότητα στη διάσταση σας να ζητήσετε και να λάβετε απλόχερα τη βοήθεια μας έχοντας επίγνωση της ύπαρξης μας. Η σχέση μας μαζί σας καταγράφεται από τις απαρχές της γένεσης σας, της δημιουργίας σας. Η σχέση Αγγέλων και ανθρώπων ήταν πάντα ισχυρή στο πέρασμα των αιώνων και αποτυπωνόταν στη τρισδιάστατη διάσταση από καλλιτέχνες και σοφούς μέσα από τα έργα τους. Ποτέ αγαπημένοι μας δεν υπήρξαμε μακριά, πάντα πορευόμασταν μαζί στη ζωή. Οι καημοί σας και ο αγώνας σας στη ζωή πάντα μας συγκινούσε και την αναγνωρίζαμε. Πραγματικά είσαστε αξιολάτρευτα όντα πολύ φωτεινά και αγαπημένα. Είμαστε πάντα κοντά σας να σας βοηθήσουμε και να απαλύνουμε τον πόνο και καημό σας. Ευχαριστούμε πολύ την Ελευθερία που ακούει στο κάλεσμα μας και δίνει την ευκαιρία σε μας αλλά και στον άνθρωπο να αναγνωρίσει την θεική του προέλευση και να πορευτεί μέσα από αυτή.
Με αγάπη οι παντοτινοί Άγγελοι σας».

Οι συγκεκριμένες συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω τηλεφώνου,  e-mail και στο Κέντρο μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού και το κόστος αυτών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

*To ATP® είναι πιστοποιημένο σήμα κατατεθέν του AngelTherapy, Inc. και όσοι το επιδεικνύουν συμμορφώνονται με τα κριτήρια χρήσης αυτού τα οποία έχει εγκαθιδρύσει το AngelTherapy, Inc.

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s