Όπως είπαμε ο σκοπός που η Ελλάδα αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Δικαιοσύνη και προστασία για όσους τη χρειάζονται.

Στα παιδιά και στις μελλοντικές γενιές σε παγκόσμιο επίπεδο:

Το σύστημα όπως ήταν δεν είναι αποτελεσματικό πια, δίκαιο, και δεν μπορεί ως εκ τούτου να συνεχίσει να αντιπροσωπεύει την κοινωνία σας. Χρειάζεται ένα πιο νέας γενιάς, αποδοτικό και αποτελεσματικό σύστημα που θα “φροντίσει” τους πολίτες στην νέα εποχή. 

Στο περιβάλλον:

 Καθώς αλλάζει το σύστημα, οι άνθρωποι χρειάζεται να στραφείτε σε πιο φιλικές για αυτό ενέργειες. Αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο των καταχρήσεων και συμπεριφορών που μέχρι τώρα διαπράττατε και το αντίκτυπο που είχατε πάνω σε αυτό.

Ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι εύκολη και για να γίνει η μετάβαση με επιτυχία, χρειάζεται να γίνει αποκοπή από τις παλιές προσκολλήσεις και τον φόβο της απώλειας τους, αφού από αυτές προκύπτουν παρελθοντικές πεποιθήσεις, καταστάσεις και δημιουργήματα που μπλοκάρουν την μετάβαση στο καινούριο. Χρειάζεται να γίνουν αλλαγές που η πραγματοποίηση τους ανατρέπεται ή/και γίνεται δύσκολα εξαιτίας του παλιού.

Χρειάζεται να γίνει θεραπεία του παρελθόντος της Ελλάδας, όχι ξεχνώντας ή αγνοώντας το, αλλά δίνοντας του την αξία που του αρμόζει και τοποθετώντας το στο πλαίσιο που αυτό ταιριάζει και χωράει. Ειδάλλως,το παρελθόν θα αναβιώνεται διαρκώς και κάθε βήμα προς τα εμπρός θα το φέρνει μπροστά.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, απελευθερώσετε, μάθετε και θεραπεύσετε τα τραύματα από τις παλιές σας εμπειρίες.

Σε αυτή τη διαδικασία αλλαγής και μετάβασης, γίνεται πολύ εργασία με θέματα που αφορούν την οικογένεια(σπίτι), την εργασία, τα οικονομικά. Είναι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο που είναι περίοδος πρόκληση σε αυτούς τους τομείς(γεμάτη με ανασφάλειες και φοβίες), να χτίζετε & διατηρείτε θετικές σκέψεις και να προσέχετε να χρησιμοποιείτε θετικές λέξεις στις περιγραφές που κάνετε. Αυτές θα καθορίσουν το αποτέλεσμα!

Αποφασίστε να είστε ευτυχισμένοι τώρα. Ζητείστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ: “Ευχαριστώ που με βοηθάς να ανοίξω την καρδιά μου στην ευτυχία και χαρά. Τώρα ΘΕΛΩ να δω όλα τα καλά που έχω στη ζωή μου”.

 

Φως & Αγάπη,

Οι Άγγελοι σας

Τέλος μετάδοσης.

Κανάλι Ελευθερία Παγκάλου, Δευτέρα 11/2/2013.

Advertisement