Ελευθερια Παγκαλου

Η Ελευθερία Παγκάλου κατέχει BA στην Ψυχολογία και MSc στην Ψυχολογία Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι Μάστερ της Πνευματικής Ψυχολογίας και εργάζεται με το Αρχαγγελικό Βασίλειο, το Αγγελικό Βασίλειο και τους Ανεληφθέντες Δασκάλους προκειμένου να διδάξει και θεραπεύσει τους θεραπευόμενους της.

Είναι απόγονος Πνευματικής Οικογένειας που αποτελείται από δασκάλους, Θεολόγο, Μοναχή, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Θεραπευτές. Από παιδί, είχε ανεπτυγμένη διαίσθηση, δεχόταν Θεϊκή-Πνευματική καθοδήγηση και οραματιζόταν ότι βοηθούσε τον κόσμο με έναν μαγικό τρόπο.

Η αναπτυξιακή της πορεία, συμπεριλαμβάνει συμμετοχή και εργασία σε θεραπευτικές ομάδες θεωρητικού και βιωματικού χαρακτήρα, Ψυχοθεραπευτικούς Μαραθώνιους, ομάδες Ψυχοδράματος και Ομαδικής Ψυχανάλυσης και εργασία σε Κοινότητες και Κέντρα Απεξάρτησης από Ναρκωτικές Ουσίες.

Το 2006 εκπαιδεύεται στην μέθοδο του Βιοσυντονισμού και την κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό στο νησί της Κρήτης με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, συνεχίζει να παρέχει Πνευματική Καθοδήγηση στους θεραπευόμενους της και Ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες.

Το 2007 στην Καλιφόρνια πιστοποιείται από την δασκάλα της Dr Doreen Virtue ως Angel Therapy Practitioner® έχοντας πλέον την άδεια της να διδάξει Επαγγελματίες Κοινωνικών επαγγελμάτων και μη επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν τη θεραπεία ως μέσο αυτο-βοήθειας και προσωπικής εξέλιξης. Το 2009 στη Χαβάη πιστοποιείται από την Dr Doreen Virtue ως Medium (Mediumship AngelTherapy®).

Ο σκοπός της ζωής της συμπεριλαμβάνει διδασκαλία και θεραπεία με στόχο την προσωπική της εξέλιξη και,ανάπτυξη, ενδυνάμωση και ολοκλήρωση συνανθρώπων της που πλησιάζουν στο πεδίο της και με απόφαση τους ζητούν τις υπηρεσίες της. Συνοδοιπόροι με τον σύζυγο της Ivan ακολουθούν το όνειρο της ζωής τους κάνοντας τις υπηρεσίες τους ακόμα πιο διαθέσιμες στον κόσμο.

Η ίδια χαρακτηρίζεται από τη ζεστασιά που εκπέμπει, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, την τόλμη, το ήθος της στις συναλλαγές της και στις προσωπικές της επιλογές, τη δύναμη του λόγου της, τη διαισθητική-αναλυτική της ικανότητα, το πάθος και την άνευ όρων αγάπη της για τη ζωή και τη δέσμευση της να δημιουργεί διαρκώς με την όποια της συνεισφορά, εργασία και πράξη της, έναν καλύτερο, πιο κοντά στο Θεό, κόσμο.

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s