Αγγελική Καθοδήγηση 1/4/15 με 10/4/15

Αυτή είναι η περίοδος του Πάσχα και όλα δείχνουν θα είναι μια έντονη συναισθηματικά περίοδος, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου και βαδίζοντας προς την Μεγάλη βδομάδα.

Οι Άγγελοι μιλάνε για συναισθηματική απώλεια, δηλ. μπορεί να έχετε χάσει κάποιον ή να έχετε αποχωριστεί κάποια συνήθεια ή ανάγκη σας και ακόμα βιώνετε απώλεια. Αυτές οι μέρες είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να απελευθερώσετε και “πενθήσετε” τις απώλειες σας διότι αυτή είναι μια φυσιολογική διεργασία σε μια περίοδο αποχωρισμού. Είναι σημαντικό να καταlάβετε ότι αυτό είναι κάτι υγιές και απόλυτα φυσιολογικό και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να το βιώσει για να μπορέσει να το ολοκληρώσει – θεραπεύσει ώστε να μπορέσετε έπειτα να προχωρήσετε.

Όσο προχωρούν οι μέρες, θα προχωρήσετε και εσείς σε μια κατάσταση αλήθειας που δεν μπορεί παρά να φέρει φως στη ζωή σας. Μετά από μια συναισθηματική απώλεια πολλές φορές φανερώνεται η αλήθεια και μπορείτε πραγματικά να βρείτε το εαυτό σας αναβαθμισμένο, πιο διορατικό, πραγματιστή και απελευθερωμένο. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αναδρομή στο παρελθόν, στα μαθήματα που λάβατε ή που ακόμα λαμβάνεται. Αυτή η διεργασία έρχεται αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα για να σας βοηθήσει να θεραπευτείτε, να συγχωρέσετε και να χτίσετε καινούριες ισορροπίες. Η αλήθεια μπορεί μόνο να σας βοηθήσει να κάνετε πιο ¨φωτεινές” επιλογές, πάρτε λοιπόν τον χρόνο που χρειάζεστε για να την επεξεργαστείτε και πράξετε.

Καθώς οι μέρες είναι Πνευματικές και μαγνητίζουν Πνευματικές εμπειρίες, θα έχετε βοήθεια. Οι Ουρανοί ανοίγουν σε εσάς που θέλετε να λάβετε βοήθεια και να περάσετε μέσα από αυτή την ευκαιρία θεραπείας και “αποκατάστασης”. Όπως συνήθως βιώνεται αυτή η εμπειρία της απώλειας, πένθους, εύρεσης της αλήθειας και Πνευματικής διεργασίας, οι μέρες μπορεί να φανερώνονται βαριές, βάρος όμως έχετε μέσα σας που χρειάζεται να ελευθερωθεί για να προχωρήσετε. Οι μέρες αυτές της Πνευματικότητας και Πνευματικής αναγέννησης καθώς περνούν, αρχίζουν να σας φέρνουν τις ενδείξεις αναγέννησης. Παρατηρήστε συγχρονικότητες που θα λάβουν χώρα και επιτρέψτε τους να σας υποστηρίξουν. Μπορεί να έρθει υπο την μορφή ανθρώπινης βοήθειας ή καταστάσεων που μπορεί να αφορούν και το κοντινό σας μέλλον. Όλα είναι πιθανά τώρα.

Και τελικά θα φτάσουμε στην αρμονία στο πεδίο του εαυτού και των σχέσεων(κάθε είδους σχέσης) καθώς φαίνεται να είναι το κυρίαρχο θέμα των ημερών. Όπως κάθε κύκλος φέρνει διαφορετικές φάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί, έτσι και αυτές οι μέρες σας φέρνουν την ευκαιρία μιας ολοκλήρωσης με την εναρμόνιση στη σκηνή της παράστασης. Όλο αυτό ξεκίνησε μέρες πριν με ένα σκοπό, την συναισθηματική θεραπεία και αποκατάσταση. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν είναι ολοκληρωμένα στο βαθμό που θα επιθυμούσατε, μετά από την διεργασία αυτών των ημερών, μπορεί να καλείστε να πάρετε τώρα κάποιες αποφάσεις και να κάνετε κάποιες δύσκολες ερωτήσεις στον εαυτό σας. Είναι ο καιρός κατάλληλος για αυτό. Θα καταλάβετε έτσι τι έχετε να μάθετε και που να εστιάσετε για την περαιτέρω εξέλιξη σας.

Η εν λόγω διεργασία τις Άγιες αυτές μέρες σας επαναφέρει στη βάση σας, στον πυρήνα σας και έχει ως σκοπό να σας ενδυναμώσει.

Με αγάπη,

Οι Άγγελοι σας.

Ελευθερία Παγκάλου (c 2015).

Advertisement

1 thought on “Αγγελική Καθοδήγηση 1/4/15 με 10/4/15”

  1. Eleftheria said:

    Ευχαριστώ!!!

    Like

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s