Αγγελική και Πνευματική καθοδήγηση 17/4/15 με 26/4/15

Η ενέργεια του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί δεν σταματά να είναι ευκαιρία για αρμονικές οικογενειακές στιγμές. Η εικόνα που οι Άγγελοι μου δείχνουν είναι αυτή μιας ελληνικής ταινίας όπου στο τέλος της βλέπουμε ένα ζευγάρι ή και μια οικογένεια μαζεμένη να γελά, χορεύει και να μοιράζεται όμορφες λαμπερές στιγμές. Δεν το είχατε ανάγκη αυτό; Συγκεντρωμένοι διαρκώς στις υποχρεώσεις και στην εργασία δε μπορείτε να νοιώσετε την ολοκλήρωση που τόσο αποζητάτε. Κάντε μια παύση, αναπνεύστε, χαμογελάστε και στραφείτε προς την οικογένεια σας, τα παιδιά σας, το σύντροφο ή την σχέση σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που τους κοιτάξατε με αυτά τα μάτια;!

Πιθανά ακόμα να εργάζεστε σκληρά, ωστόσο το σπίτι σας αυτές τις μέρες είναι μια αγκαλιά ζεστή! Σας αρέσουν οι αγκαλιές;
Εάν η κατάσταση στο σπιτικό σας δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που θα επιθυμούσατε, υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέρετε. Φαίνεται κινείστε προς την σωστή κατεύθυνση και ο χρόνος είναι ΤΩΡΑ. Συναισθηματική ολοκλήρωση λοιπόν!

Καθώς οι μέρες κυλούν και βγαίνοντας από το σαββατοκύριακο, κάτι ενδιαφέρον και δυναμικό συμβαίνει. Μετά την αρμονία του σαββατοκύριακου και τη χαλάρωση έρχεται η δράση να σας δώσει ένα ελαφρύ σπρώξιμο προς τα μπρος. Άλλη μια σας επιθυμία εδώ βρίσκει υποστήριξη από τους Αγγέλους που πραγματικά συντονίζουν καταστάσεις ενεργά αυτές τις μέρες. Μετά από μια δύσκολη ενεργειακά περίοδο που ξέσπασε με τον σεισμό της Πέμπτης, έρχονται οι ενέργειες να εναρμονίσουν και εξομαλύνουν καταστάσεις και να σας δώσουν ευκαιρίες! Πράγματι νοιώθω μεγάλη εσωτερική εφορία βλέποντας τι συμβαίνει! Απίθανη ενέργεια!

Αυτές τις μέρες έρχεστε στο σημείο που η σκληρή σας εργασία σας έχει φέρει! Σταθείτε όρθιοι και προασπιστείτε ότι έχετε δημιουργήσει! Και προετοιμαστείτε για όποιες ευκαιρίες πιθανά να εμφανιστούν! Μου δείχνουν μια εικόνα στην οποία μπορεί να μην είστε μόνοι. Η συντροφικότητα των προηγούμενων ημερών και το συντροφικό μοίρασμα, μπορεί να σας φέρουν στο δρόμο μαζί με το σύντροφο σας …να περπατάτε μαζί αυτό το κομμάτι! Είστε όσο ενθουσιασμένη είμαι εγώ; !!

Και όπως οι μέρες κυλούν φτάνετε στο επόμενο σαββατοκύριακο…πραγματικά μπορείτε να απελευθερωθείτε! Αποφασίστε και βάλτε την ενέργεια σας στο να ανατρέψετε καταστάσεις! Σε αυτό το σημείο, δεν σκέφτεστε πολύ καθαρά. Δεν λείπουν οι φοβίες και οι ανασφάλειες που σας κάνουν να νοιώθετε παγιδευμένοι! Θα χρειαστεί να κάνετε εργασία με το δυναμικό σας και την πίστη στον εαυτό σας! Νοιώθω την απέραντη κατανόηση των Αγγέλων και έχετε και την δική μου! Σήμερα ο αέρας της ενέργειας των Αγγέλων με χτυπά απαλά το πρόσωπο σαν ένα χάδι, μα ο αέρας τους μου παίρνει τα μαλλιά και τα ανακατεύει! Κάπως έτσι μπορεί να νοιώσετε στο τέλους αυτού του δεκαημέρου…με την αρμονία πίσω σας, την ώθηση μπροστά έπειτα και τέλος τον αέρα να σας φυσά και να σας ανακατεύει και πάλι τη ζωή, το μυαλό και τα μαλλιά!

Όπως πάντα σας λέω, χαμογελάστε γιατί εδώ δεν είναι το τέρμα του δρόμου (ευτυχώς!!), απλά μια διαδρομή! Μείνετε συντονισμένοι, βρείτε με αν χρειαστεί και προπαντός μείνετε με τους Αγγέλους που είναι πάντα ακριβώς εκεί! Δίπλα σας! Από ότι μου λένε χαμογελώντας, κάποιοι ίσως αισθανθείτε να με βρείτε έντονα και τότε να είστε σίγουροι ότι οι Άγγελοι σας θα σας έχουν δώσει ένα μικρό σπρωξιματάκι διότι έχετε και πάλι μπει στο μονοπάτι του αυτο-σαμποτάζ!

Πολλά χαμόγελα και την αγάπη μου!

Ελευθερία(c 2015)

Advertisement

1 thought on “Αγγελική και Πνευματική καθοδήγηση 17/4/15 με 26/4/15”

  1. Kyriaki said:

    Όντως τις μέρες τούτες, χαμογελάμε περισσότερο και είμαστε πιο ανάλαφροι και παιχνιδιάριδες!!!!!
    Ευχαριστούμε!!!!!

    Like

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s