Αγγελικη Καθοδηγηση 1/2/15 με 10/2/15

Καλό μήνα σε όλους!!!! Η Αγγελική καθοδήγηση ακολουθεί και είναι αναλυτική και ακριβής! Απολαύστε την και λάβετε την βοήθεια που προσφέρεται. Γνώριζα εδώ και μέρες ότι θα μου δινόταν καθοδήγηση σύντομα διότι οι μέρες είναι έντονες και δέχομαι από τον κόσμο πολλές ερωτήσεις, ανάγκη για καθησυχασμό όπως και διαμαρτυρία για επιδείνωση σωματικού πόνου που πολλοί βιώνουν ως αποτέλεσμα της κατάστασης των ημερών. Ξέρω ότι η καθοδήγηση θα σας βοηθήσει και στηρίξει. Σας την παραδίνω με ευγνωμοσύνη. 

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου φέρνει την παρασκηνιακή επιρροή του ανάδρομου Ερμή στη ζωή σας έντονα.

Η θλίψη είναι κάτι που εμφανίζεται για διαφορετικούς λόγους στον καθένα σας, ο σκοπός της είναι ωστόσο η ευκαιρία για αλλαγή. Ίσως βιώνεται θλίψη για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό ή κατάσταση του παρόντος ή του παρελθόντος που για πολλούς και διάφορους λόγους τώρα εμφανίζεται.

Θα σας θυμίσω ότι οι Άγγελοι λένε ποτέ μην παίρνετε τα γεγονότα μονόπλευρα αφού εμφανίζονται στον δικό τους χρόνο και την ερμηνεία τους συνήθως δεν την γνωρίζετε. Η ενέργεια του πρώτου 10ημέρου του Φεβρουαρίου, φέρει υπογραφή ανακατωσούρας που μπορεί μέχρι και να την βιώσετε σε σωματικό επίπεδο(ίσως σας εμφανιστεί για να το αντιμετωπίσετε τώρα).

Πάρτε τον χρόνο που αρμόζει σε μια τέτοια περίπτωση για να αναρρώσετε και μην πιέζεται πράγματα και καταστάσεις. Ξεκουραστείτε, γνωρίζοντας ότι η θλίψη θα περάσει και κάνετε αυτό που πρέπει, δηλ. απεγκλωβιστείτε απο ότι πρέπει να φύγει. Εστιάστε στην συγχώρεση, αν αυτό χρειάζεται. Και για αυτό συγκεκριμένα αναζητήστε βοήθεια καθώς είναι μια επιλογή που φέρει δυσκολίες και χρειάζεστε καθοδήγηση και υποστήριξη. ΑΝ το επιλέξετε, σε καμία περίπτωση δεν θα βγείτε χαμένη/ος.

Αυτή η περίοδος φέρει την υπογραφή επώδυνων συνειδητοποιήσεων για κάποιους.

Η πειθαρχία και εστίαση στα μικρά καθημερινά παράθυρα πνοής που σας δίνονται και η απόλαυση μικρών αγαθών, θα σας περάσει πιο ανάλαφρα μέσα από αυτή την έντονη ενέργεια των ημερών.

Η εσωστρέφεια μπορεί να είναι χαρακτηριστικό των ημερών για ενδοσκόπηση. Χαρείτε τα ζώα, τη φύση και φροντίστε το σπίτι σας!

Προς το τέλος του δεκαημέρου, εστιάστε τελικά στην προσφορά προς τρίτους ή στο περιβάλλον. Ίσως με μορφή εθελοντισμού ή βοήθεια προς κάποιον που την χρειάζεται.

Επίσης, μπορεί να σας δοθεί καθοδήγηση και θεραπεία από κάποιον που εμπιστεύεστε. Ακούστε καλά την καθοδήγηση και πράξτε την με προσοχή. Στο τέλος του δεκαημέρου λοιπόν είναι ο κατάλληλος χρόνος για βοήθεια προς τον εαυτό ή προς άλλους. Θα ανοίξει έπειτα μια άλλη περίοδος σταθερότητας και λιγότερης αμφιταλάντευσης. Κάντε υπομονή.

Έξτρα βοήθεια:

“Η περίοδος μπορεί να χαρακτηρίζεται από ακραίες καταστάσεις” για αυτό πρέπει να εξετάζετε τις κινήσεις σας με προσοχή. ΑΝ είστε πολύ σπάταλος/η οικονομικά, χρειάζεται να κάνετε κάποια οικονομία, αν είστε πολύ φοβισμένος/η και συντηρητικός/ή, ίσως χρειάζεται να χαλαρώσετε λίγο οικονομικά. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κάποια φιλανθρωπική προσφορά χρόνου ή χρημάτων όπως προαναφέρθηκε.

 

 

Με αγάπη,

οι Άγγελοι και η Ελευθερία

(c 2015)

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s