Αγγελικη Καθοδηγηση 22/1/2015

Καθώς διανύεται ο Ιανουάριος 2015 και προχωράμε στο τελευταίο 10ήμερο του, βρίσκομαι εδώ μαζί με τους Αγγέλους γα μια καθοδήγηση που μου έχετε ζητήσει.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου βαδίζουμε μια περίοδο που έχει την εστία της στον πλανήτη μας και σε ότι αφορά θέματα υλικά, πραγματικά, οικονομικά, πρακτικά. Αφορά λοιπόν αυτή η περίοδος το εργασιακό κομμάτι, το σπίτι και την οικογένεια, τα οικονομικά, τη φροντίδα της  γης και σε ότι συνυπάρχει επάνω της, από ζώα, δέντρα, φύση…

Βρίσκετε λοιπόν την αντοχή σας να δοκιμάζεται και για αυτό σας ζητώ να κρατήσετε στο μυαλό σας το θέμα της αντοχής, διότι είναι αυτό που θα σας κρατήσει όρθιους, θα σας στηρίξει και θα αντλήσετε το θάρρος για αποφάσεις και πράξεις.

Η περίοδος αυτή σας ανήκει καθώς εσείς θα αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε, ωστόσο καλήστε να φροντίσετε με τις πράξεις σας τον περίγυρο σας. Από όλους μας εξαρτάται η καθημερινότητα και η καλή κατάσταση του πλανήτη.

Ενώ είναι σημαντικό να εστιάσετε στον εαυτό σας, ποτέ μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι και μην επιτρέπετε στην καθημερινότητα να σας διαχωρίζει από τον υπόλοιπο Κόσμο.

Αυτές τις μέρες το μυαλό σας είναι στην εργασία σας ή στις σπουδές σας(για όσους είναι “μαθητές”). Η δέσμευση και η εκμάθυνση καινούριων δεξιοτήτων ή η σύνδεση σας(επανασύνδεση) με κάποιον παλιό σας Διδάσκαλο ή εμπνευστή μπορεί τώρα να είναι ότι σας χρειάζεται. Αν έχετε μαζέψει πολλές αμφιβολίες και έχετε χάσει την πίστη σας και εμπιστοσύνη σας, μιλήστε στον σύμβουλο σας, μαζέψτε τις δυνάμεις σας και μην καθηλώνεστε στον αρνητισμό και στην παραίτηση.

Όποιο και αν είναι το αίτημα σας, χρειάζεται να κάνετε εργασία και καλό σχεδιασμό. Είναι η περίοδος της στοχοθέτησης. Ζητήστε βοήθεια αν είστε μπερδεμένοι ώστε να μπορέσετε να βάλετε στόχους. Θα ανταμοιφθείτε στη συνέχεια αν το κάνετε. Αν το αποφύγετε τώρα, είναι το πιθανότερο ότι θα προκύψουν σοβαρότερα θέματα κατά την διάρκεια του έτους.

Και τέλος μην ανησυχείτε!! Αυτή η περίοδος σας στηρίζει καθώς σας φέρνει στήριξη υπό την μορφή δώρων ή/και ανταμοιβής. Πιθανά να είστε εσείς αυτός που θα δώσει και που οι άλλοι θα λάβουν. Πιθανές ανανεώσεις στο μονοπάτι της καριέρας σας ή εργασιακών ευκαιριών, τα πάντα είναι πιθανά αυτή την περίοδο. Μαζί με αυτά σας δίνεται η ευκαιρία για οικονομικούς διακανονισμούς για χρέη και προγραμματισμό και τακτοποίηση  για αποπληρωμές.

Καθώς τις τελευταίες μέρες του Ιανουρίου καλείστε να αντιμετωπίσετε “γήινα” θέματα, της καθημερινότητας, οι Άγγελοι είναι κοντά σας αν τους το ζητήσετε να σας βοηθήσουν να βρείτε το σθένος και θάρρος να προχωρήσετε σε όλα τα παραπάνω. Μην ξεχνάτε, ο εσωτερικός σας κόσμος είναι αυτός που τελικά ρυθμίζει την πραγματικότητα σας και όχι ο εξωτερικός!!

 

Με αγάπη,

Ελευθερία Παγκάλου (Copyrights 2015).

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s