Καθοδήγηση ημέρας 28/4/15

Καλημέρα! Πώς ξεκίνησε αυτή σας η βδομάδα; Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια νότα της ενέργειας και του θέματος της ημέρας.

Οι Άγγελοι μου δείχνουν ότι έχετε τη δύναμη να βρείτε απαντήσεις και να πράξετε αλλά έχετε κάπου σκοντάψει και μπλοκάρει. Και αυτή είναι βδομάδα που χρειάζεται να κοιτάξετε μέσα σας και να αναζητήσετε αν χρειάζεται εξωτερική βοήθεια για να βρείτε τις απαντήσεις.

Είναι ημέρες αλλαγών και υποστηρίζεται ενεργειακά η αλλαγή. Ο αέρας που φυσά σας μπερδεύει και η διάθεση σας θυμίζει αναποφάσιστο παιδί που δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση. Χρειάζεται να αναγνωρίσετε το πρόβλημα, να το ονομάσετε και ψάξετε για απαντήσεις. Δεν βοηθά τώρα η προσποίηση ότι όλα είναι καλά διότι σας παγώνει την δράση που οι μέρες συνιστούν.

Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που έχετε λάβει προσωπική καθοδήγηση, είναι η κατάλληλη ώρα για δράση αφού υποστηρίζονται οι δράσεις αλλαγής!

Αν είστε μπερδεμένοι, ζητήστε βοήθεια και καθοδήγηση. Αν την έχετε λάβει, τα πράγματα είναι ήδη πιο εύκολα για εσάς, καθώς χρειάζεται να κάνετε πράξη την καθοδήγηση και να ξεδιπλώσετε το μονοπάτι σας. Ο δρόμος γίνεται πιο εύκολος τώρα.

Μου δείχνουν, επίσης, δυσκολία εναρμόνισης της θηλυκής και αρσενικής πλευράς σας, πιθανή αιτία δυσκολίας λήψης αποφάσεων και δράσης. Συνιστάται σωματική άσκηση και κίνηση!

Ελευθερία Παγκάλου(c 2015)

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s