Καθοδήγηση 30/4 έως 3/5/15

Καλημέρα!
Η συνέχεια της καθοδήγησης είναι σε αρμονία με τις προηγούμενες μέρες. Φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και προκλήσεις μέχρι να επέλθει η αλλαγή αλλά όλα δείχνουν να οδεύουν καλά με το πέρασμα των ημερών. Μου δείχνουν εμπρόσθια θετική κίνηση ως προς την υλοποίηση. Αυτή είναι εβδομάδα κίνησης προς το μέλλον με την ψυχή σας να σας ωθεί με την δύναμη της.

Η εβδομάδα διακατέχεται από εσωτερικότητα αλλά και καθυστερήσεις και επιμένουν ότι πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο σχεδιασμό!
Εάν προσπαθήσετε να κινηθείτε χωρίς ισορροπία, κατεύθυνση και καθοδήγηση είναι πιθανό να βγείτε εκτός του ποθητού μονοπατιού και να ξεφύγετε από τον στόχο σας.

Η ενέργεια των ημερών σας θυμίζει ότι δεν χρειάζεται να περπατάτε μόνοι στο μονοπάτι σας αλλά μπορείτε να ζητήσετε την γνώση άλλων για στήριξη όπως επίσης και να αντλήσετε από την εσωτερική σας δύναμη!

Δεν σας κρύβω ότι αυτές τις μέρες θα συναντήσετε προκλήσεις και είναι σημαντικό να σταθείτε στα πόδια σας και να υπερασπιστείτε τις αξίες σας. Πιθανά να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό τρίτων. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας γιατί πιθανά να χρειαστεί να σταθείτε μόνοι σας για λίγο.

Οι Άγγελοι συστήνουν και όπως πάντα σας προτείνουν να τους καλέσετε για βοήθεια, να σας δώσουν θάρρος.

Οι ακόλουθες προτάσεις θα σας προστατεύσουν από τα αρνητικά δρώμενα των ημερών. Χρησιμοποιήστε την Πρωτομαγιά για βόλτα στη φύση για να μετατρέψετε τις σκέψεις σας, από αρνητικές σε θετικές! Επικεντρωθείτε στην ομορφιά της φύσης και τις ευλογίες που έχετε στη ζωή σας. Και, ζητήστε προστασία από τους Αγγέλους ώστε να σας βοηθήσουν να υπερβείτε τα εμπόδια και να μείνετε θετικοί στη διαδρομή.

Αν και οι μέρες είναι κρίσιμες, δεν σας κρύβω ότι χαμογελώ στις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρουν!

Ελευθερία Παγκάλου (c 2015)

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s