Πνευματική καθοδήγηση τριημέρου 5/5/ με 8/5/15

Καλησπέρα! Δεν έχω λόγια να περιγράψω ότι βλέπω για αυτό το τριήμερο! Είμαι ενθουσιασμένη και αποφασισμένη να σας το μεταδώσω με την μοναδική καθοδήγηση των Αγγέλων!

ΟΙ Άγγελοι λοιπόν μου ζήτησαν να σας πω για αυτές τις τρεις μέρες! Γιατί;

Αυτές οι μέρες είναι πολύ σημαντικές για όλους όσους λάβετε την καθοδήγηση διότι η ενέργεια των ημερών συνεχίζει να χτίζει στο κομμάτι της δημιουργικότητας με έναν μοναδικό τρόπο. Ρέει το ποτάμι με ευκολία και μαζί του συνεπαίρνει και εσάς που είστε αποφασισμένοι να κάνετε βήματα μπροστά.

Οι μέρες εστιάζουν στη θωράκιση του εαυτού σας με εργασία επάνω στο κομμάτι της αυτο-εκτίμησης. Ναι, γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να φέρνει ανατριχίλες και άρνηση αλλά μου επιβεβαιώνουν ότι αυτό είναι απλά άλλη μια φοβία σας. Θα μπορέσετε να κινήσετε βράχια αν πατήσετε πάνω στο Κέντρο σας, τον άξονα σας διότι αυτό θα φέρει την κίνηση.

Οι μέρες είναι αφιερωμένες στην υλοποίηση, ωστόσο φέρουν την υπογραφή της Πνευματικότητας δηλαδή της σύνδεσης με το σύμπαν και της φυσικής ροής των πραγμάτων. Πολλοί απο σας, μπερδεύεστε με την λέξη Πνευματικότητα, είναι σημαντικό όμως να ξέρετε ότι η λέξη εδώ χρησιμοποιείται ως σύνδεση με την Ψυχή και το σύμπαν και δεν αναφέρεται σε κάποια θρησκεία. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα για το οποίο δεν θα μπορούσα να μιλήσω τώρα, αν ωστόσο αισθάνεστε τη ανάγκη να γνωρίσετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μου. Οι Άγγελοι τονίζουν όι πράγματι αυτές οι μέρες μπορεί να σας φέρουν κοντά σε τέτοιες αναζητήσεις και ότι σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε περαιτέρω καθοδήγηση. Για τώρα, σκεφτείτε ότι είστε ένα πνεύμα και ότι θα χρειαστεί να είστε σε επαφή με αυτό αυτές τις μέρες γιατί….

Ο σχεδιασμός και η υπομονή των προηγούμενων ημερών βρίσκεται ακόμα στο παρόν σας και αυτή τη φορά οι έννοιες αυτές ενσαρκώνουν τις ανώτερες ενέργειες της δημιουργίας ώστε να επιτευχθεί το πλάνο σας. Το θέμα ακουμπά τις βάσεις σας, και πολλοί αισθάνεστε τα θεμέλια να τρίζουν. Και θα πρέπει να επιλέξετε σοφά τη διαδρομή σας και για αυτό θα βρεθείτε στο αμπάρι της καρδιάς σας. Είναι απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν όσοι έχετε θέματα που ακουμπούν τη βάση σας όπως είναι το εργασιακό, οικονομικό και θέματα ασφάλειας και όσοι αντιμετωπίζετε θέματα με το δρόμο που χαράζει η καρδιά σας, να βρεθείτε μπλεγμένοι μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος μεν, που θα σας τρομάξει δε αφού θα το δείτε ως χάος και το έδαφος άγνωστο.

Για τους υπόλοιπους που έχετε κάνει βήματα σταθερά, η σοφία θα καθοδηγήσει αβίαστα και θα σπρώξει στην αλλαγή. Εδώ συναντάμε ένα μονοπάτι το οποίο χωρίζετε στη μέση. Για τους μπερδεμένους και στριμωγμένους, ο δρόμος της σοφίας φέρει φορτίο σιωπής και εσωτερική αποδοκιμασία, για τους πιο “τακτοποιημένους” έρχεται ένα κομμάτι ολοκλήρωσης το οποίο μετά απο πιθανά παρελθοντικά βάσανα και διαμάχες, σας δικαιώνει με ένα μέρος υλικής αποκατάστασης και ένα μέρος Πνευματικής σύνδεσης. Σας επαναφέρει λοιπόν στη βάση σας η οποία τώρα είναι ενδυναμωμένη ως απάντηση στον σχεδιασμό και την υπομονή που κάνατε και επιτρέπει στην αγάπη να χυθεί από την καρδιά σας αφού αυτήν ακολουθήσατε και εμπιστευτήκατε!

Αυτό το τριήμερο είναι τριήμερο πραγμάτων που θέλουν να μπουν σε τάξη, και αλλαγής. Αυτό που μου δείχνουν είναι ότι τώρα θα έχετε δείγμα της υλοποίησης που επιδιώκατε και αυτό ακριβώς θα ανατροφοδοτήσει την αυτοεκτίμηση σας! Ταξιδέψτε λοιπόν μέσα στη βδομάδα, αισθανθείτε και τολμήστε με σοφία να πράξετε ΚΑΙ μην εμπλακείτε στις τρικλοποδιές που ο νους σας ενεργοποιεί διότι είναι ξεκαθαρο, οι απαντήσεις δεν βρίσκονται εκεί!

Για σας με αγάπη,

οι Άγγελοι σας

Κανάλι Ελευθερία Παγκάλου (c 2015)

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s