Καθοδήγηση επι της διδασκαλίας 25/6/2014

Η απάντηση έχει δύο σκέλη. Το πρώτο, αφορά στο να μάθετε και αποδεχθείτε ότι η ζωή και όλα τα πράγματα σε αυτή καλύπτουν κύκλους και έχουν δικό τους ρυθμό. Συμπαντικός νόμος.

Το δεύτερο, αφορά τη δική σας στάση και συμπεριφορά. Δεν μπορείτε να ασκήσετε έλεγχο στα δεδομένα της ζωής και στους ρυθμούς των πραγμάτων, μπορείτε όμως να ελέγξετε τη δική σας στάση και συμπεριφορά απέναντι σε αυτά, δηλ. τις αντιδράσεις σας.

Σημαντικό είναι επίσης να καταννοήσετε ότι είστε κομμάτι μιας μεγαλύτερης πραγματικότητας, ζείτε μέσα σε μια κοινωνία, ένα ολόκληρο σύστημα του οποίου τις παραμέτρους και νόμους δεν γνωρίζετε και ότι συνυπάρχετε και αλληπιδράτε μαζί του έτσι ώστε όλοι οι διαφορετικοί ρυθμοί και κύκλοι χορεύουν μαζί! Αφήστε λοιπόν χώρο για ένα ποσοστό χ, αστάθμητων παραγόντων, που μπορούν να παίξουν ρόλο στη δική σας ζωή. Αυτή η γνώση από μόνη της σας προσφέρει απαιριόριστη δύναμη αφού η συνειδητοποίηση της σας επιτρέπει να χαλαρώσετε, να γίνεται και παρατηρητές διαδικασιών και να αφαιθείτε στη ροή των πραγμάτων. Έτσι το δράμα που κρύβεται όταν εστιάζετε στην επιφάνεια αφανίζεται γιατί τώρα γνωρίζετε την αλήθεια.

Θυμηθείτε: Η Ζωή είναι σοφότερη από όλα τα κομμάτια της βαλμένα μαζί!

 

Την άνευ όρων αγάπη μου,

Ελευθερία Παγκάλου(copyright) 2014

 

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s