Θεραπεία για την Ελλάδα και τον πλανήτη καθώς και διδασκαλία, 12/7/15

Θα ηθελα να σας ενημερώσω ότι ο Θεός είναι μαζί μας και οι δυνάμεις του φωτός βρίσκονται πάνω από τον αγαπημένο μας πλανήτη. Αυτό έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα μεταξύ 16 και 17.30 ηώρα Ελλάδος. Ήμουν παρούσα σε ότι διαδραματίστηκε. Είδα τον πλανήτη να μπαίνει μέσα σε ένα πλέγμα φωτός και τον Αλέξη Τσίπρα γονατισμένο κυριολεκτικά και αποδυναμωμένο. Αποφάσισα μετά από Έγκριση που έλαβα να του κάνω Πνευματικη Θεραπεία και Ενεργειακή Θεραπεία καθώς και να συνομιλήσω μαζί του. Η καθοδήγηση του ήταν πολύ συγκεκριμένη και περιληπτικά συνοψίζεται στα εξής:

“Λάβε το φως που τώρα σου δίνεται και στάσου στα πόδια σου γερός και δυνατός όπως σου έχει ανατεθεί να κάνεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μην ξεχάσεις λεπτό να υπηρετείς τις ανώτερες αξίες τις ανθρώπινες και συμπαντικές. Ο άνθρωπος θέλει μόνο την αλήθεια, την αγάπη, στήριξη, διαφάνεια, την Ελευθερία του και την Δημοκρατία του. Οι ακτίνες του Θεού θα είναι μαζί σου σε όλη την διαδικασία. Απο εδώ και πέρα σου δίνεται η πραστατευτική ασπίδα του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν πράττεις με άξονα τις Ανώτερες αξίες. Ο Θεός είναι μαζί σου”.

Ήθελα να σας πω κάτι περισσότερο από αυτό. Καθώς παρακολουθούσα την κατάσταση μου έγινε σαφές αυτό:
Το φως μπορεί παντα να υπερισχύσει στο σκοτάδι το οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχει. Το σκοτάδι είναι η έλλειψη φωτός.
Πήρα έγκριση για την έγχυση φωτός στον πλανήτη και μου έγινε κατανοητό επίσης το εξής:
Εκεί που καλλιεργείται το σκοτάδι με σκοπιμότητα γίνεται παραβίαση του Φωτός. Όταν έπειτα γίνεται επίκληση για να δωθεί Φως στο σκοτάδι ώστε να επέλθει θεραπεία, γίνεται χρήση φωτός το οποίο μαγνητίζεται από άλλες περιοχές του σύμπαντος για να μας βοηθήσει.

Ζήτησα εξουσιοδότηση από τον Θεό αν η πράξη αυτή της έγχυσης Φωτός στον δικό μας πλανήτη θα μπορούσε να επιφέρει ανισορροπία σε άλλους τόπους. Για αυτόν τον λόγο, ζήτησα από τον Θεό, διότι μόνο έκείνος γνωρίζει όλες τις παραμέτρους, να στείλει το φως αφού ο ίδιος είναι η αστείρευτη πηγή.

Του ζήτησα έπειτα να επαναφέρει την οποιαδήποτε απώλεια φωτός μπορεί να έχει δημιουργηθεί σε άλλα πλανητικά συστήματα προκειμένου να λάβουμε εμείς βοήθεια.
Βλέπετε, οι πράξεις του καθενός μας ξεχωριστά και όλων μαζί έχουν αντίκτυπο σε άλλα συστήματα αφού όλοι μαζί δημιουργούμε το Ένα.

Η Ελλάδα κατά την διαδικασία έγχυσης Φωτός “αιμορραγούσε” ακατάπαυστα, το ίδιο και περιοχές της Αφρικής, Νότιας Αμερικής και πολλές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας…Το Πλέγμα Φωτός αποδυναμωνόταν σταδιακά και έπειτα χρειαζόταν το ίδιο έγχυση φωτός από την πηγή ώστε να αναδομηθεί. Το Πλέγμα αυτό, είναι η ένωση άλλων Φωτεινών όντων τα οποία ανταποκρίθηκαν στη κλήση για βοήθεια.

Το Φως δεν μπορεί να μην δωθεί σε όποιον το επικαλεστεί, και για αυτό είναι σημαντικό να στρεφόμαστε πάντοτε σε αυτό σε ώρες δύσκολες. Είναι επίσης ακόμα πιο σημαντικό, να μπορέσει ο άνθρωπος, όλοι μας, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και να μην ξεχνάμε ποτέ, όσο δύσκολοι και αν είναι οι καιροί, να πράττουμε για τις Ανώτερες αξίες. Πάντα έτσι θα μας δίνεται βοήθεια και προστασία. Και επειδή τα πάντα στο σύμπαν έχουν αντίκτυπο, καλό είναι οι πράξεις μας να μην οδηγούν σε κατάχρηση διότι η αποκατάσταση από τέτοια βλάβη κοστίζει πέρα από τα δικά μας σύνορα(αναφέρομαι στα πλανητικά και όχι στα ελληνικά σύνορα).

Με όλη μου την αγάπη,
Ελευθερία.

Κανάλι και αποσπασματική θεραπεία,
Ελευθερία Παγκάλου(c 2015)

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s