Αγγελική Καθοδήγηση 21/2/ έως 28/2/15

Αγαπημένοι μας από αύριο είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε στο στόχο σας, σε μικρά βήματα που συντονίζουν και σας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο σας. Αύριο ξεκινά το τριήμερο που σας βάζει μέσα στην καρδιά της αποκριάς και της ολοκλήρωσης της και σας καλεί να επικεντρωθείτε περισσότερο στο παρόν, αφήνοντας πίσω έννοιες, φοβίες και σκέψεις. Αυτό το τριήμερο είναι ιδανικό για να σας τραβήξει στο τώρα και αυτό θα σας στηρίξει να επικεντρωθείτε στο στόχο σας στον χρόνο του παρόντος. Βάλτε την πρόθεση σας σε αυτό, επικεντρωθείτε στο παρόν, κοιτάξτε να κυλήσετε στο ρυθμό του τριημέρου μένοντας ωστόσο λίγο στον εαυτό σας, στις εσωτερικές σας αισθήσεις. Το παρόν είναι εδώ, στην κίνηση και χαρά και γιορτή, όλα τα υπόλοιπα επιτρέπουν σε αναδρομές στο παρελθόν και στο μέλλον και μπορείτε να “παίξετε” την ταινία που εσείς θέλετε σε συντονισμό με τα εσωτερικά σας χρώματα.

Ο αριθμός 33 δονείται αυτές τις μέρες. Η δόνηση βοηθά στην δημιιουργία αυτού που επιλέξετε, ότι και αν είναι αυτό.

Μετά το τριήμερο, έρχεται η γνώση και θεραπεία. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε, είστε εκεί για να αυξήσετε τη γνώση σας, να μάθετε. Σε αυτό το σημείο έχετε να διευρενήσετε τι θέλετε και να μείνετε ανοικτοί στην πληροφορία που θα λάβετε. Αυτή η περίοδος για κάποιους είναι η περίοδος θεραπείας, τραυμάτων του παρελθόντος που ακόμα είναι ανοικτές σε πολλαπλά επίπεδα, σώμα, νους, ψυχή. Μείνετε συντονισμένοι σε αυτή την πιθανότητα και αναζητήστε βοήθεια κάποιου ειδικού που θα βοηθήσει στην μετάβαση σας αν αυτό  σας φαίνεται κατάλληλο.

Η δόνηση είναι αυτή της αλλαγής.

Το τέλος Φεβρουαρίου σας βρίσκει τυλιγμένους μέσα στο μυστήριο. Χρειάζεται να επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και να έχετε πίστη. Επενδύστε στην θετική ενέργεια, και θα βγείτε από αυτή την κατάσταση κερδισμένοι. Η φωτιά του τέλους του μήνα θα φέρει αλλαγές και θα προκαλέσει την πίστη σας. Βρεθείτε με ανθρώπους και καταστάσεις που θα φέρουν θετικότητα μόνο και στήριξη.

Η δόνηση φέρνει μυστήριο και προυποθέτει σταθερότητα και πίστη για ομαλή μετάβαση.

Καλό σας ταξίδι…

Οι Άγγελοι σας.

Κανάλι Ελευθερία Παγκάλου (c 2015).

Advertisement

1 thought on “Αγγελική Καθοδήγηση 21/2/ έως 28/2/15”

  1. prigipissa said:

    kalimera..niotho poly koyragio kai zito voithia gia na kratitho aisiodoxi kai dynati…oi aggelloi as me kathodigoyn kai moy symparastekontai …eyxaristo kai ssssssssynexizo na dexomai thn bohtheia toys…

    Like

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s