Αγγελικη καθοδηγηση 12/6 με 18/6/14

 

Μια απίστευτη βδομάδα ξεκινά και ενώ εσείς με αγωνία περιμένετε να δείτε πια θα είναι τα επόμενα βήματα σας!

Αυτή η βδομάδα σας ζητά να κάνετε εργασία με την θηλυκή σας πλευρά και τις ανάλογες ποιότητες που εκείνη φέρει. Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, το ξεκίνημα έχει να κάνει με την ποιότητα της γοητείας. Η αυθεντική γοητεία σχετίζεται με την αγάπη και το πραγματικό ενδιαφέρον για τους άλλους. Το να είστε ευχάριστοι, χαλαροί και συγκαταβατικοί δεν κοστίζει τίποτα, αντίθετα φέρνει μεγάλες ανταμοιβές. Να είστε ευγενείς με τους γύρω σας, να αποδέχεστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Έτσι θα κυλήσετε εύκολα με την ροή, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλετε προσπάθεια.

Αφουγκραστείτε την θηλυκή σας πλευρά. Το αρσενικό και το θηλυκό χρειάζεται να είναι σε ισορροπία. Η δύναμη με την σοφία δημιουργούν παντοδυναμία. Η διαίσθηση σας, η ζεστασιά και η αγάπη σας μπορούν να λύσουν πολλά από τα προβλήματα σας, να σας κάνουν αποδέκτες επίλυσης καταστάσεων και να σας ισορροπήσουν.

Φτάνοντας το μέσο της βδομάδας, χρειάζεται να καθαρίσετε το μυαλό και αυτό σημαίνει να καθαρίσετε τις σκέψεις σας. Έτσι θα διευκρινίσετε τα θέματα που κινούνται τώρα στη ζωή σας. Η αλήθεια είναι απλή, ένα πολυάσχολο και φλύαρο μυαλό την κάνουν πολλές φορές πολύπλοκη. Έτσι θα φτάσετε σε καινούριες αρχές. Κάθε στιγμή σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τη ζωή πιο καθαρά. Παρατηρήστε και εστιάστε, συγκεντρωθείτε στο τώρα και προσκαλέστε τον χρόνο να σας φέρει την αρχή που τώρα χρειάζεστε. Και είναι πολύ πιθανό μέσα στην καθαρότητα του νου, να ανακαλύψετε και το Φως του αληθινού σας εαυτού. Αυτό θα ανοίξει ακόμα περισσότερες πύλες. Παρατηρήστε τις επόμενες μέρες γεγονότα που συμβαίνουν με συγχρονικότητα. Ένα τέτοιο γεγονός θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια όμορφη πραγματικότητα. Αυτή μέσα στην οποία θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνος!

Και έτσι απλά το τέλος της βδομάδας μπορεί να σας βρει με αποφάσεις στην αγκαλιά σας. Χαλάρωση. Αρμονία. Και τη γνώση ότι τα πράγματα στρώνουν, κάτι πλησιάζει, κάτι θα ανοίξει στον ορίζοντα, αρκεί εσείς να κάνετε λίγη υπομονή. Και κάπως έτσι βλέπετε ότι η πραγματικότητα μπορεί να έχει πολλές όψεις και ότι ο τρόπος που εσείς την κοιτάτε της δίνει το χρώμα..και ότι μέσα από την θετική σας στάση, δεν μπορεί παρά τα πράγματα να κυλήσουν καλά και αυτό που πριν ήταν αδιέξοδο και πρόκληση, τώρα έχει μεταμορφωθεί σε ένα όμορφο τοπίο με εσάς πιο σοφούς.

Με απέραντο Φως και Αγάπη,

οι Άγγελοι σας..

 

Κανάλι Ελευθερία Παγκάλου 11/6/2014

Ελευθερία Παγκάλου(c)

 

Advertisement

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s