Οι Άγγελοι λένε:

Όσο και αν δεν καταλαβαίνετε-κατανοείτε τη λειτουργία της κατάστασης που αντιμετωπίζετε σήμερα στην Ελλάδα, παρακαλούμε να κάνετε υπομονή κι να ζητάτε καθημερινά βοήθεια για να κατανοήσετε τι είναι αυτό/αυτά που έχετε να δείτε, να μάθετε και να δημιουργήσετε μέσα από αυτή την κατάσταση. Είμαστε πάντα εδώ για να σας προσφέρουμε βοήθεια αν μας το ζητήσετε & επιτρέψετε να τη λάβετε.

Ο σκοπός της κατάστασης είναι να επέλθει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σε πολλά επίπεδα. Αναφερόμαστε σε δικαιοσύνη τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της παγκόσμιας. Η χώρα χρειάζεται να κάνει την μετάβαση σε μια εποχή που θα είναι πιο κατάλληλη για τους ανθρώπους της και να συμβάλλει ως χώρα μοντέλο με τα δρώμενα της στις άλλες χώρες και να παίξει όπως της έχει δωθεί η δυνατότητα, σημαντικό ρόλο στις αλλαγές που πραγματοποιούνται και χρειάζεται να πραγματοποιηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν είσαστε μόνοι σας όλο αυτό. Είμαστε εδώ. Υπάρχει καθοδήγηση και προστασία αρκεί να εστιάσετε στο καλό που κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Η προσωπική σας στάση & συμπεριφορά παίζουν σημαντικό ρόλο. Ρόλο που πραγματικά πολλές φορές αρνείστε να καταλάβετε και να αναλάβετε την ευθύνη αυτού. Είμαστε εδώ και σας κοιτάμε και σύντομα θα σας δώσουμε καθοδήγηση για το έργο που έχετε να επιτελέσετε απέναντι στον εαυτό σας, στη χώρα που ζείτε και στον πλανήτη ως σύνολο.

Κανάλι Ελευθερία Παγκάλου, 2/2/2013

Advertisement