H θεραπευτικη γωνια των Αγγελων

Αυτός εδώ είναι ένας Ιερός Χώρος που επιβλέπετε από Αγγέλους. Εδώ μπορείτε να καταχωρήσετε προσευχές/αιτήματα σας προς τους Αγγέλους.

Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για αγαπημένα σας πρόσωπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας σωματικά, ψυχολογικά κ.α., για ζώα, για τον εαυτό σας, τη φύση και τον όμορφο πλανήτη μας, τη γη.

Οι Άγγελοι μπορούν να βοηθήσουν μόνο όταν τους έχει ζητηθεί βοήθεια καθώς η δράση τους και συμβολή τους διέπεται από τον νόμο της Ελεύθερης Βούλησης. Βοηθούν πάντα όταν τα αιτήματα εστιάζουν στο ανώτερο καλό όλων όσων εμπλέκονται σε αυτά και είναι αιτήματα καρδιάς.

Παρακαλώ διατηρήστε καθαρές προθέσεις καθώς υποβάλλετε την προσευχή/αίτημα σας και επιτρέψτε στους Αγγέλους να βοηθήσουν.

Καταχωρήσετε πιο κάτω την προσευχή/αίτημα σας και απελευθερώστε την στους Αγγέλους.

Έπειτα ένα Αγγελικό Μπαλόνι γεμάτο με την θεραπευτική τους ενέργεια θα αποσταλλεί σε εσάς ή στα άτομα, ζώα, ή σε οτιδήποτε άλλο έχετε ζητήσει τη θεραπευτική τους παρέμβαση.

Φως & Αγάπη,

η Ελευθερία & οι Άγγελοι.

Σημαντική Πληροφορία: Το σύστημα προκειμένου να καταχωρήσετε την προσευχή/αίτημα σας, ζητά την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και το όνομα σας. Η Διεύθυνση σας δεν θα εμφανίζεται στο Δημόσιο χώρο, μόνο το όνομα σας. Για αυτό τον λόγο, αν επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ψευδώνυμο. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δίνονται σε τρίτους. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε την προστασία απορρήτου.

63 thoughts on “H θεραπευτικη γωνια των Αγγελων”

 1. Kyrki said:

  Χριστός Ανέστη!!!
  Είθε το Αναστάσιμο Φως, να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και να πλημμυρίσουν με αγάπη!!! Είθε να έρθουν τα καλύτερα για την Ελλάδα και τον κόσμο όλο!!!
  Είθε να έρθουν και σε μένα και την οικογένεια μου τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής μας! Όλες μας οι επιλογές να είναι ευλογημένες και να είμαστε ανοιχτοί στις καθοδηγήσεις σας! Να διαβαίνουμε πάντα ευλογημένα & καλότυχα μονοπάτια!!!
  Σας ευχαριστώ!!!

  Like

 2. Καλημέρα φύλακες άγγελοι & αρχάγγελοι!!!!
  Σας ευχαριστώ από καρδιάς που μπόρεσα και είδα καθαρά πόσες πολλές φορές με έχετε στηρίξει, καθοδηγήσει και βοηθήσει. Πολύ περισσότερες από εκείνες τις οποίες είχα συνειδητοποιήσει!!!
  Σας ευχαριστώ για όλες τις ευλογίες τις οποίες έχουμε λάβει!
  Για μία ακόμα φορά σας θερμοπαρακαλώ να με στηρίξετε, βοηθήσετε, καθοδηγήσετε να μπορέσω να αντιμετωπίσω αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής και να πορευθώ υγιείς, χαρούμενη και ευτυχισμένη!
  Επιλέγω και επιθυμώ για τη ζωή μου και την οικογένεια μου: υγεία, πίστη, αγάπη, ευτυχία, αρμονία, ηρεμία, ευημερία υλική & πνευματική!!! και επιθυμώ να μας στηρίξετε – καθοδηγήσετε πως να τα επωφεληθούμε και να τα γευτούμε ευλογημένα!!!
  Επιθυμώ όλα στη ζωή μου να έρχονται ευλογημένα και να είμαι ανοιχτή στις καθοδηγήσεις σας!
  Σας είμαι ευγνώμων για όλα!!!
  Επιπλέον επιθυμώ να κυριαρχήσει η πίστη, η αγάπη και η ειρήνη στις καρδιές όλων των ανθρώπων!!! Βοηθήστε μας να βλέπουμε καθαρά!!!

  Like

 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ said:

  ΕΙΜΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ. ΧΑΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ ΣΤΗΝ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ. ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  Like

 4. Καλή & Ευλογημένη Χρονιά!!!
  Εύχομαι το 2016 να φέρει αγάπη στις καρδιές όλων μας & ότι καλύτερο σε όλο τον κόσμο!!!
  Σε όσους για κάποιο λόγο υποφέρουν – δοκιμάζονται, ο Θεός να τους οπλίσει με δύναμη & υπομονή και να γίνει το καλύτερο!!!
  Επιθυμώ σε μένα και στην οικογένεια μου, να μας φέρει τα καλύτερα με ευλογία
  σε όλους τους τομείς της ζωής μας!!!
  Επιθυμώ Ευλογία, Ειρήνη, Υγεία, Αγάπη, Επιτυχίες, Αρμονία, Ηρεμία & Ευημερία υλική & πνευματική!!!
  Να είμαστε πάντα ευλογημένοι!!!
  Σας ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μας και μας στηρίζετε!!!
  Σας ευχαριστώ!!!

  Like

 5. Άγγελοι μου, στέλνω την αγάπη μου σε όλη την πλάση τις Άγιες τούτες μέρες.
  Επιθυμώ για εμένα, το σπίτι μου και την οικογένεια μου, υγεία, αγάπη, γαλήνη, ηρεμία, ευημερία!!!
  Επιθυμώ να χαλαρώσω σαν άνθρωπος, να ηρεμήσω, να ηρεμήσει η αναπνοή μου και να κοιμάμαι ήρεμα και γαλήνια. Βοηθήστε με να δω πιο ήρεμα τα γεγονότα της ζωής μου και της οικογένειας μου και να ανταποκριθώ ανάλογα! Με το σύζυγο μου να είμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι της οικογένειας μας και του σπιτιού μας! Να ευλογηθούμε και να κάνουμε ότι καλύτερο για το χαρισματικό μας πλασματάκι το οποίο να είναι πάντα καλότυχο και ευλογημένο! Ενισχύστε την αγάπη μας και την πίστη μας!
  Επιθυμώ οι επιλογές μου να είναι πάντα καλότυχες!!! Τα μονοπάτια της ζωής μας, εμένα και της οικογένειας μου να είναι πάντα καλότυχα.
  Δώστε δύναμη σε εμάς και σε όλο τον κόσμο να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι παρουσιάζεται στη ζωή μας!
  Ενισχύστε την πίστη μας!!!
  Επιθυμώ & εύχομαι να μας έρθουν τα καλύτερα με ευλογία σε όλους τους τομείς της ζωής μας!!!
  Ευχαριστώ για όλα τα καλά τα οποία μου έχετε προσφέρει και για την παντοτινή στήριξη σας!
  Χρόνια Πολλά & Ευλογημένα σε όλον κόσμο!!!

  Like

 6. Ευαγγελία said:

  Σκύβω και με όλη την καρδιά μου προσεύχομαι και ζητάω την βοήθειά σας και σας ευχαριστώ.

  Προσεύχομαι για όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Προσεύχομαι για τους φτωχούς και για τους εχθρούς μου. Προσεύχομαι για τους γείτονες μου και για όλα τα παιδάκια του κόσμου. Προσεύχομαι για ειρήνη και ομόνοια στόν κόσμο.
  Προσεύχομαι γιατί μανούλα μου να γίνει καλά. Για πολλά χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί με την υγεία της. Υποφέρει από τον θυροειδή της (Graves disease). Έχει πόνους σ´όλο το σώμα της. Υποφέρει και ψυχολογικά γιατί δεν έχει ηρεμία στην ζωή της. Στείλε της υγεία και χαρά με τον πατέρα μου.
  Προσεύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένη ή πεθερά μου και καλή υγεία να έχει.
  Προσεύχομαι για τον καλό μου σύζυγο που υποφέρει πολύ με το στομάχι του. Στείλτε του σας παρακαλώ υγεία και χαρά…είναι τόσο καλός πατέρας και σύζυγος! Προσεύχομαι για τον αδερφό μου και για την αδερφή μου να είναι χαρούμενη και να μην πότε υπάρχει ζήλια αναμεταξύ μας αλλά πάντα αγάπη.
  Προσεύχομαι και παρακαλώ να έχω και εγώ βοήθεια με το πρόβλημα που με βασανίζει όλη μου τη ζωή …ν’αγαπήσω τον εαυτό μου, έτσι να μπορέσουν και οι άλλοι να με αγάπησουν. Βοήθησε με να είναι πάντα καλή μητέρα και σύζυγος. Προσεύχομαι να είμαι πάντα ευτυχισμένη με τα παιδάκια μου, τον σύζυγο μου και όλη την οικογένεια μου. Υγεία, ευτυχία και θεϊκή καθοδήγηση να έχουμε στη ζωή μας.

  Σ’ ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά.

  Like

 7. Άγγελοι σας παρακαλώ, καθαρίστε κάθε εμπόδιο που καθυστερεί ή σαμποτάρει την επίτευξη του ταξιδιού, την ομαλή εξέλιξη του Προγράμματος.
  Βοηθήστε να επιτευχθεί επιτυχώς το ταξίδι και η πρώτη ανταλλαγή.
  Κάντε ώστε όλα να πάνε καλά.

  Like

 8. επιθυμώ να αποληρώσω όλα μου τα χρέη και όλους τους λογαριασμούς που οφείλω
  επιθυμώ να αποβάλω το άγχος που δημιουργεί η οικονομική στενότητα
  επιθυμώ να απελευθερωθώ από χρέη κάθε είδους
  επιθυμώ να απελευθερωθώ από άγχη
  είμαι ευγνώμων για την παντοτινή στήριξή σας.

  Like

 9. Σας παρακαλώ να γίνει καλά ο πατέρας μου, Γιώργος που είναι στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά. Σας παρακαλώ να είμαστε η μητέρα μου και εγώ υγιείς και να τον έχουμε κοντά μας. Σας ευχαριστώ!

  Like

 10. dulce marimar said:

  Παρακαλώ τους αγγέλους κ τα καλά πνεύματα να θεραπεύσουν τη μαμα της Στέλλας που βρίσκεται στη εντατική κ κινδυνεύει να πεθάνει η να μείνει φυτό.να γίνω εντελώς υγιής.
  Ευχαριστώ τους αγγέλους που μας φροντζουν κ μας αγαπάνε κ θα θεραπεύσουν τη μαμα της.
  Στέλνω αγάπη κ φως κ κάθε ευλογία στη γωνία των αγγέλων.
  Ευχαριστώ

  Σ

  Like

 11. Άγγελοι μου, σας ευχαριστώ για τη στήριξη, τη βοήθεια και την καθοδήγηση σας!!!
  Επιθυμώ να βελτιώνομαι καθημερινά και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, καλύτερη μητέρα, καλύτερη σύζυγος. Επιθυμώ να μπορέσω να αντεπεξέλθω και να παρακολουθήσω την ομάδα την οποία μου προτάθηκε.
  Ευλογήστε & καθοδηγήστε μας σαν οικογένεια, σε όλες μας τις επιλογές. Οι επιλογές μας να καλότυχες & ευλογημένες.
  Σας θερμοπαρακαλώ επιθυμώ να λάβω ένα ευλογημένο οικονομικό στήριγμα – δώρο, να μπορέσω να ξεπληρώσω όλα μου τα χρέη εξολοκλήρου ώστε να απελευθερωθώ από αυτό το άγχος. Ευλογήστε και αυτή τη φορά την προγραμματισμένη θεραπεία του μικρού μας μέλους! Να πάνε όλα κατ’ ευχή Θεού!!!Ευλογήστε και το δικό μου πλασματάκι να βελτιώνεται καθημερινά, να συνεργάζεται και να βαδίζει σε καλότυχα μονοπάτια.
  Επιλέγω τη ζωή, τη χαρά, την ευτυχία, την αρμονία, την ηρεμία, την ευημερία υλική & πνευματική!
  Ευχαριστώ πολύ και προσδοκώ τα καλύτερα!!!

  Like

 12. Angelica said:

  Άγγελοι,
  σας ευχαριστώ για την στήριξη και την βοήθειά σας.
  Παρακαλώ, βοηθήστε με να φέρω σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει.
  Βοηθήστε με να ανταπεξέλθω σε όλα τα εγχειρήματα που έχω ξεκινήσει και όλα τα συλλογικά σχέδια και προγράμματα στα οποία συμμετέχω.
  Προστατέψτε την δημιουργικότητά μου από κακόβουλα εμπόδια.
  Συνδράμετέ με να φέρω σε πέρας όλα τα σχέδια και προγράμματα στα οποία εργάζομαι τώρα.
  Βοηθήστε να έχω καλά αποτελέσματα.
  Επισπεύστε την πληρωμή των δεδουλευμένων μου.
  Σας ευχαριστώ για την στήριξη.

  Like

 13. Μαρία said:

  Βοήθησε με να γλίτωσε απο την καταστροφή στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου διότι πανω μου στηρίζονται άτομα που με εχουν πραγματική ανάγκη. Στρέψει κάθε κακή σκέψη των ανθρώπων γυρω μου σε συμπόνια καλοσύνη και προσφορά για βοήθεια

  Like

 14. Kyriaki said:

  Καλό μήνα σε όλους μας!!!
  Επιθυμώ, εύχομαι και ζητώ να έρθει ότι καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής μου: στην οικογένεια, στην υγεία, στην εργασία, στην ευημερία – υλική & πνευματική!!!
  Το ίδιο επίσης και για όλα τα μέλη της οικογένειας μου!
  Με αστείρευτη αγάπη & χαρά να ζούμε την κάθε στιγμή της ζωής μας!!!
  Το χαρισματικό μου πλασματάκι να είναι πάντα ευλογημένο & καλότυχο και να εξακολουθήσει να σημειώνει πρόοδο στη ζωή του!!!
  Εύχομαι να μας έρθουν τα καλύτερα με ευλογία!!!
  Ευχαριστώ!!!

  Like

 15. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΕΙΣΤΩ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΕΙΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΧΥΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΕΝΧΥΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΕΦΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥΣΑΣ ΕΥΧΑΡΕΙΣΤΩ

  Like

 16. ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΟΥ ΧΡΙΑΖΩΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΥΤΑΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΥΡΟΣΩ ΝΑ ΓΥΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΠΛΕΙΡΟΘΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

  Like

 17. Angelica said:

  Παρακαλώ, καθαρίστε με από κάθε αρνητική ενέργεια, γλωσσοφαγιά, γρουσουζιά, κακό μάτι, φθόνο και χαιρεκακία που πέφτει επάνω μου και με μπλοκάρει, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται.
  Καθαρίστε με από κάθε αρνητική ενέργεια.
  Βοηθήστε με!
  Σας ευχαριστώ για την συνεχή παρουσία σας και την προστασία σας, Άγγελοι.

  Like

 18. Kyriaki said:

  Καλησπέρα σας ‘Αγγελοι μου!!! Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω πραγματικά θερμά για όλα όσα μέχρι τώρα με έχετε στηρίξει – βοηθήσει να καταφέρω στη ζωή μου. Είναι αισθητή η παρουσία σας στη ζωή μου καθημερινά και αδιάλειπτα!
  Επιθυμώ να καταφέρω να αναγνωρίσω στον εργασιακό μου χώρο με την ευκαιρία που μου δίνετε τα πτυχία μου και να ανέλθω στο σκαλοπάτι που μου αναλογεί, το οποίο πραγματικά πιστεύω είναι προς όφελος μου.
  Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα ενίσχυση της Πίστης μας την οποία επιθυμώ να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο.
  Επιθυμώ οι οικογενειακές μας σχέσεις να βελτιωθούν και να ενισχυθεί η αγάπη και η στήριξη όλων των μελών μεταξύ μας. Να παύσουν οι εξωγενείς παράγοντες που μας επηρεάζουν και να επανέλθει η αρμονία και η αγάπη που τόσο καλά γνωρίζουμε και την οποία μπορούμε να προσφέρουμε!
  Ευχαριστώ πολύ για το χαρισματικό μου πλασματάκι, το οποίο επιθυμώ να συνεχίσει να σημειώνει πρόοδο στην όμορφη πορεία της ζωής του και να πορεύεται πάντα σε καλότυχα – ευλογημένα μονοπάτια!!!
  Επιπλέον για μία ακόμα φορά επιθυμώ τη στήριξη σας ώστε να έχουμε καλύτερη οικονομική άνεση την οποία να διαχειριστούμε με την καθοδήγηση σας και να καταφέρουμε να ξεπληρώσουμε όλα μας τα χρέη. Επιλέγω την ευημερία οικονομική & πνευματική.
  Επιθυμώ να πορεύομαι πάντα σε καλότυχα – ευλογημένα μονοπάτια στη ζωή μου!!!
  Επιθυμώ να μπορέσω με τη βοήθειά – στήριξη σας να καταφέρω όλα όσα ονειρεύομαι στη ζωή μου!!!
  Επιθυμώ – ευχαριστώ & εύχομαι Ειρήνη, Υγεία, Αγάπη, Αρμονία, Πίστη & Ευημερία σε όλο τον πλανήτη.
  Εύχομαι να έρθουν τα καλύτερα και για την χώρα μας σε όλους τους τομείς και σύντομα να διαφωτιστούμε όλοι για το ανώτερο καλό μας!
  Σας ευχαριστώ!!!

  Like

 19. muriam said:

  Αγγελάκια μου ζητώ την βοήθεια σας.Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βγω από το φαύλο κύκλο που ζω με τον Γιώργο εδώ και 15 χρόνια.Έκανα πολλά λάθη στη σχέση μας και τώρα μόνο τα αναγνωρίζω.
  Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη Ζωή μου και τον θέλω στη ζωή μου.
  Θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω δίπλα του.
  Θέλω να τον φροντίζω και να τον νοιάζομαι .
  Θέλω να με εκτιμά και να με σέβεται σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα.
  Θέλω την αγκαλιά του γιατί εκεί νιώθω ασφάλεια.
  Θέλω όμως όλα αυτά να τα θέλει και εκείνος.
  Γιατί δεν θα έχουν καμιά αξία για εμένα αν δεν τα επιθυμεί και εκείνος.
  ΖΗΤΏ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΉΓΗΣΗ ΣΑΣ.
  Να μπορέσω να αλλάξω που τα πράγματα που αλλάζουν και να αποδεχτώ τα υπόλοιπα.
  Αγγελάκια μου μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ.

  Μύριαμ

  Like

 20. Βοηθήστε να πραγματοποιηθει η επιθυμια της φιλης μου..

  Like

 21. Kyriaki said:

  Χριστός Ανέστη & Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο!!!!
  Άγγελοι σας παρακαλώ καθοδηγήστε με, στηρίξτε με, ενισχύστε με σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Στην οικογένειά μου, στην υγεία μου, στη δουλειά μου, σε όλες μου τις σχέσεις και στα οικονομικά μου. Να περπατώ πάντα σε καλότυχα μονοπάτια!!!! Να έχω θετική σκέψη και θετική ενέργεια! Επιπλέον σας παρακαλώ πολύ ενισχύστε την πίστη μας, την αγάπη και το σεβασμό μεταξύ όλων των μελών της οικογένειας μου!!! Να είμαστε όλοι υγιείς και να πάει τέλεια και κατ΄ευχή Θεού η προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση ενός μικρού μας μέλους!
  Τέλος, σας ευχαριστώ πολύ που καθοδηγηθήκαμε και παρακαλώ πολύ να συνεχίσετε να μας καθοδηγείτε ώστε να αναθρέφουμε και να στηρίζουμε σωστά το χαρισματικό και αξιαγάπητο μας πλασματάκι!!! Να συνεχίσει να σημειώνει πρόοδο!!!
  Σας ευχαριστώ!!!

  Like

 22. Σας παρακαλω ζητω την βοηθεια των αγγελων για αμεσση οικονομικη βοηθεια να ξεπληρωσω τα χρεη μου και να βρω μια δουλεια να μπορεσω να ζησω με υγεια και ευτυχια με την οικογενεια μου..Σας ευχαριστω.

  Like

  • Αγγελοι σας παρακαλω βοηθηστε με ειμαι σε δυσκολη κατασταση….Οσο πιο συντομα γινεται….Σας ευχαριστω.

   Like

 23. Angelica said:

  Βοηθήστε με να δω καθαρά αυτό που κρύβεται στο παρασκήνιο και να κατανοήσω τα κίνητρα όσων μου επιτίθενται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.
  Βοηθήστε με να διακρίνω τους ειλικρινείς και τους υποκριτές.
  Βοηθήστε με να σταθώ όρθια, ακέραιη και ακτινοβόλα σε πείσμα όσων με υπονομεύουν.
  Βοηθηστε με να μείνω πιστή στον εαυτό μου και αλώβητη από την περιρέουσα εχθρότητα.
  Βοηθήστε με να υπερβώ την μικροπρέπεια των φθονερών που παραβιάζουν διαρκώς τα όριά μου.
  Βοηθήστε με να δικαιωθώ.
  Βοηθήστε με να βρω στηρίγματα, βοήθεια, αναγνώριση.
  Διευκολύνετε τον δρόμο μου, παραμερίστε τα εμπόδια στην πορεία μου.
  Δημιουργήστε τις κατάλληλες συγκυρίες για μένα, φέρτε μου καλοτυχία.

  Like

 24. Θάλεια said:

  Άγγελοι μου είμαι εδώ για να σας ζητήσω να βοηθήσετε έναν φίλο μου που πρόσφατα ανακάλυψε ότι έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.Ειναι ένας πολύ νέος άνθρωπος, πολύ καλός πατέρας και σύζυγος και πολύ καλός φίλος. Σας παρακαλώ βοηθήστε να το ξεπεράσει εύκολα και ανώδυνα και να γίνει τελείως καλά. Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Like

 25. EIRHNH said:

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  Like

 26. EIRHNH said:

  Αγγελοι ζητω βοηθεια για ενα νεο παιδι που ειναι σε κυνδινεβει η ζωη του.Παρακαλω υποστηριξτε τουσ δικους του. παρακαλω δωστε του ζωη…… Ευχαριστω..

  Like

 27. Angelica said:

  Σας ευχαριστώ άγγελοι!
  Σας είμαι ευγνώμων!
  Δώστε μου εσωτερική γαλήνη και ήρεμη δύναμη.
  Βοηθήστε με να βρω τον χώρο που μου ταιριάζει.
  Οδηγήστε τα βήματά μου στο σωστό σημείο.
  Κάντε με να δω καθαρά.
  Δώστε μου χαρά, βοήθεια, υποστήριξη, επικοινωνία.
  Δώστε μου ξεγνοιασιά κι ελευθερία.
  Δώστε μου καλή τύχη.

  Like

 28. Παρακαλώ θερμά να δικαιωθώ και να απελευθερωθώ από τον κλοιό του φθόνου και της κακοήθειας που με απειλεί. Παρακαλώ τους αγγέλους να με συντρέξουν και να με απαλλάξουν από τις απειλές και τις συνωμοσίες των φθονερών δολοπλόκων. Να με δικαιώσουν και να με αποκαταστήσουν ηθικά. Παρακαλώ θερμά τους αγγέλους να είναι οδηγοί στα βήματά μου και να με γλυτώσουν από κακοτοπιές. Παρακαλώ θερμά τους αγγέλους να με βοηθήσουν να έχω μια ήρεμη δύναμη και να μου διασφαλίσουν απρόσκοπτη πορεία χωρίς ηθική παρενόχληση. Παρακαλώ τους αγγέλους να βοηθήσουν ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όσοι μου ασκούν ηθική παρενόχληση.
  Βοηθήστε με να σταθώ όρθια και ισχυρή!

  Like

 29. ολυμπιία said:

  Είμαι 32 χρονών ,οι δικοί μου δεν θέλησαν να με βοηθήσουν να εξελιχτώ στις σπουδές είμαι η Τρίτη κατά σειρά στην οικογένεια και θεώρησαν ότι είχαν ήδη κουραστεί από τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια μου .
  Με θέληση τελείωσα την σχολή μου στην ώρα της και μετά κατευθείαν δουλειά .
  Στο σπίτι με αντιμετώπιζαν σαν να μην υπάρχω ,υπήρχε πολύ ένταση και άσχημο κλίμα .
  Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι και να παραδίδω τα όπλα ,όμως κατάφερα με την βοήθεια του δημιουργού και με πολύ πίστη να μείνω μόνη και να εξελιχθώ έστω λίγο επαγγελματικά ώστε να μπορώ να συντηρούμαι .Από 3 δουλειές που είχα για να τα βγάζω πέρα πολύ στενά ,χωρίς άδειες και ρεπό ,τώρα έχω μία ,.
  Πάντα όταν μου ερχόταν μια διευκόλυνση ,έστω και αν ήταν από την απόλυση μου ,χωρίς δεύτερη σκέψη βοηθούσα παιδιά φίλους που ήταν μόνοι στην ζωή και δυσκολεύονταν επίσης στο να έχουν ακόμα και τα ποιο βασικά πράγματα (φίλοι που οι γονείς ήταν φυλακή ,που τους είχαν εξαπατήσει ,που είχαν χάσει γονείς, φίλοι που επέλεξαν λάθος δρόμο και θέλησαν να επανέλθουν ) .Δεν δίστασα ποτέ σε αυτό ,το έκανα με την καρδιά μου και έλεγα πάντα ότι έχει ο θεός για όλους.
  Κερδίζω ένα μικρό ποσό ,σεβαστό για την εποχή (800 ευρώ) αλλά πάντα μια αναποδιά υγείας ,ένας λογαριασμός ,μια κλοπή ,με βγάζουν εκτός προγράμματος .
  Δεν έχω να ζητήσω βοήθεια από κάπου, ούτε και το απαιτώ, άλλωστε όποτε κάποιος μου πρόσφερε βοήθεια πάντα περίμενε αδρά ανταμοιβή.
  Ζητώ λίγη τύχη στην ζωή μου ,να ανταμειφτούν οι κόποι μου ,και να βρεθεί κάποια στιγμή ένας άνθρωπος που θα στηρίξει και εμένα ανιδιοτελώς ,όπως συνήθιζα να κάνω και κάνω ακόμα όποτε έχω τέτοια δυνατότητα .Λίγη τύχη να βρώ επιτέλους και μία δουλειά που θα μου προσφέρει εξέλιξη μέσω των αγόνων μου ,μια καλύτερη από την σημερινή σε όλους τους τομείς .
  Συγνώμη που μακρηγόρησα,
  Με πολύ σεβασμό και εκτίμηση …θα έχω πάντα την πίστη μου θερμή ,

  Like

 30. Άγγελοι μου βρίσκομαι εδώ για να σας ζητήσω να με βοηθήσετε να θέσω τους σωστούς στόχους οι οποίοι θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος άνθρωπος.Θέλω να ενισχυθεί η πίστη μας, η αγάπη μας και ο σεβασμός ανάμεσα σε εμένα και το σύζυγό μου. Να ξαναβρούμε τον αυθορμητισμό μας! Θέλω να έχω πάντα την αντοχή να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στην καθημερινότητα μου, στην εργασία μου – η οποία επιθυμώ να βελτιωθεί, να φροντίζω το σπίτι μου – την οικογένειά μου, να βοηθάω του συνανθρώπους μου και να φροντίζω τον πλανήτη μας. Επιθυμώ να λάβω ότι καλύτερο δώρο υπάρχει για εμένα αυτή την περίοδο. Να λάβω οικονομική στήριξη την οποία να διαχειριστώ με καθοδήγηση και να μπορώ απλόχερα να βοηθάω. Επιθυμώ να μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα που χρόνια πριν προσπάθησα να ξεκινήσω, αλλά στην πορεία λοξοδρόμησα… για οικονομικούς λόγους.
  Άγγελοι, ζητώ να βρίσκετε κοντά μας – όπως πάντα – να μας καθοδηγείτε και να μας κατευθύνετε σε όμορφα μονοπάτια της ζωής.
  Θέλω όλα τα μέλη της οικογένειας μου να έχουμε υγεία, να είμαστε αγαπημένα και μονιασμένα και με τη Δύναμη του Θεού και τη Δική Σας στήριξη να έρθει το νέο μέλος υγιέστατο σε λίγες ημέρες!
  Επιθυμώ το σπλάχνο μου να συνεχίσει την όμορφη πορεία της ζωής σου που τόσο χαρισματικά έχει ξεκινήσει, ενισχύοντας όλες του τις αρετές!!! Να μας εκπλήσσει και να τον θαυμάζουμε καθημερινά!!! Βοηθήστε μας να βελτιώσει την υπερκινητικότητα του και να είναι περισσότερο υπάκουος!
  Ειρήνη, Υγεία, Αγάπη, Φώτιση, Ευημερία σε όλο τον κόσμο!!! Να μάθουμε να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας και να φροντίζουμε τον πλανήτη μας ο οποίος τόσο απλόχερα μας προσφέρει όλα του τα αγαθά!

  Like

 31. Επιπλέον άγγελοι μου σας παρακαλώ βοηθήστε με να μάθω να διαχειρίζομαι καλύτερα και να απαλλαχτώ από τους νευρόπονους – τα ψυχοσωματικά συμπτώματα και το ψυχολογικό στρες που με διακατέχει κατά περιόδους.
  Υγεία, αγάπη, πίστη και αγγελική καθοδήγηση στην οικογένεια μου και σε όλο τον κόσμο.
  Άγγελοι σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την καθοδήγηση που απλόχερα μας προσφέρετε!!!!

  Like

 32. Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία & Ειρήνη!!! Άγγελοι σας ευχαριστώ για τη στήριξη που τόσο απλόχερα πάντα προσφέρετε σε εμένα και την οικογένεια μου. Θα ήθελα σας παρακαλώ το συντομότερο δυνατό να επέλθει ότι καλύτερο στον εργασιακό μου χώρο και να μου προσφερθεί μία θέση με ηρεμία και γαλήνη. Θα ήθελα επιπλέον να μας βοηθήσετε και εμένα και τον σύντροφό μου να ενισχυθεί η πίστη μας για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας και ότι καλό θέλουμε να μας επέλθει καθώς και η αγάπη μεταξύ μας να δυναμώσει. Να μπορέσουμε με ηρεμία, αγάπη και τη σωστή καθοδήγηση να αναθρέψουμε το σπλάχνο μας και να μας στηρίξετε ώστε να κάνουμε και άλλο παιδάκι. Τέλος σας θερμοπαρακαλώ να μας στηρίξετε και ενισχύσετε οικονομικά ώστε να απεγκλωβιστούμε από όλα μας τα χρέη και να μπορούμε ήρεμοι και χωρίς άγχος να καθοδηγηθούμε πώς μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα ώστε να στηρίξουμε τις οικογένειες μας και τους συνανθρώπους μας.
  Άγγελοι σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη σας !!!

  Like

 33. Αγαπημένοι μου Αγγελοι, είμαι ευγνώμονας για την παρουσία και συνεχή βοήθειά σας στη ζωή μου. Σας ζητάω να είναι ψυχικά ισορροπημένη η αδερφή μου Μαρία στην προσωπική της ζωή και την οικογένειά της. Επίσης, σας ζητάω ο φίλος μου Γιώργος να απαλλαχτεί από τα τραύματα που αισθάνεται ότι έχει από προηγούμενες ζωές και να αποκτήσει κίνητρα για να συνεχίσει την ζωή του με ενθουσιασμό και να είναι σίγουρος ότι θα του έρχονται συνεχώς θετικές εμπειρίες στην καθημερινότητά του.
  Αγγελοί μου, σας ευχαριστώ για την στήριξή σας.

  Like

 34. Φρόσω said:

  Άγγελοι θα ήθελα επισης τη βωηθεια σας για να έχω μια πιο ήρεμη οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Να είμαι ευτυχισμενη με τα παιδιά και τον σύζυγο μου, να μπορω να πληρωνω τα δάνεια μου και τις υποχρεώσεις μου. Θα ήθελα να με βωηθησετε να αυξηθούν τα εισοδηματα μας και να μπορέσουμε να αντεπεξελθουμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις. Θα ήθελα εαν γίνετε να βρω δουλεια στην πόλη μου για να μπορω να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Άγγελοι ευχαριστώ για την στήριξη σας.

  Like

 35. Φρόσω Νικολαου said:

  Καλη χρόνια σε ολους με υγεια και ευτυχια. Θα ήθελα σας παρακαλώ να έχουν υγεια τα παιδιά μου, ο άντρας μου και οι οικογενεια μου. Να πηγαίνουν καλά στα μαθήματα τους και ο άντρας μου και εγώ να έχουμε ανέλιξη στην δουλεια μας. Θα ήθελα ο νεος χρόνος να μας βελτιωσει τα οικονομικα μας που είμαστε τόσο πιεσμενοι, να έχουμε ευκαιρίες αύξησης των εσόδων μας και να μπορούμε να παρουμε τις σωστες επιλογές. Επίσης να μπορούμε να πληρωνουμε τα δανεια μας και τις υποχρεώσεις μας και να είμαστε πιο ανετοι οικονομικα. Θα ήθελα να κάνουμε ακόμη ενα παιδάκι. Ευχαριστω και να είναι όλος ο κόσμος καλά.

  Like

 36. Χρόνια Πολλά & Ευλογημένα!!! Υγεία, Αγάπη & Φώς να επέλθει στις καρδιές και τις ψυχές μας τι Άγιες ετούτες μέρες!!! Αυτό αποζητώ και επιθυμώ για εμένα και την οικογένεια μου!!! Επιπλέον δώστε μας οικονομική στήριξη ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και επίσης να μπορέσουμε καθοδηγούμενοι να οραματιστούμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας εκπληρώνοντας τα όνειρα μας. Επιθυμώ έντονα να μπορέσω να συνεχίσω το όνειρο αυτό που χρόνια πριν ξεκίνησα και το οποίο με γεμίζει ως άνθρωπο. Επιθυμώ να γεμίσει η ζωή μου με ζωντάνια και χαρά!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

  Like

 37. ΚΑΤΕΡΙΝΑ said:

  Με ευλάβεια για δεύτερη φορά τολμώ να ζητήσω την βοήθεια των Αγγέλων ,,, Με την βοήθεια σας το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου περνάει όσο πιο ανώδυνα γίνετε και ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της ψυχής μου.
  Σκύβω το κεφάλι και ταπεινά προσεύχομαι ξανά και σας ζητώ να με βοηθήσετε μα ξεπεράσω το δικό μου πρόβλημα. Βοηθήστε με να κερδίσω την ζωή μου πίσω. Βοηθήστε με να δω πως θα ζήσω. Βοηθήστε το σώμα και το μυαλό μου να επανέλθει και να εμπεδώσω πως φυσική ασθένεια δεν υπάρχει πάνω μου και όλα είναι μονάχα στο ταλαιπωρημένο σώμα και μυαλό μου. Βοηθήστε με σας παρακαλώ να διώξω αυτό το βάρος από πάνω μου . Καθοδηγήστε με στο δρόμο αυτό ..και να διώξω μακριά κάθε.
  Υγεία σε αφθονία σε μένα στην οικογένεια μου σε όλο τον κόσμο. Πνευματική καθοδήγηση στα παιδιά μου.
  Ταπεινά σας παρακαλώ βοηθήστε με…

  Σας ευχαριστώ!!! και σας ευγνομωνώ…

  Like

 38. Καλημέρα σας! Ευχαριστώ για όλα τα καλά τα οποία με έχετε μέχρι τώρα βοηθήσει. Σας παρακαλώ επιθυμώ να επέλθει τάξη και ηρεμία στον επαγγελματικό μου χώρο καθώς και να απεμπλακώ από εκεί και να πάω σε κάτι καλύτερο!!! Καθοδηγήστε τί καλύτερο μπορώ να ζητήσω! Επίσης επιθυμώ να ηρεμήσω και στην προσωπική μου ζωή, ώστε να είμαι πιο γλυκιά και υπομονετική ειδικότερα με το σπλάχνο μου. Επιθυμώ να λάβω οικονομική βοήθεια άμεσα ώστε να ηρεμήσω από το οικονομικό άγχος και να μπορέσω καθοδηγούμενη να βοηθήσω την οικογένεια μου και τους συνανθρώπους μου! Επιθυμώ για τη ζωή μου & την οικογένειά μου, να έχουμε υγεία, αγάπη, ομόνοια & ευημερία και να καθοδηγούμαστε σε καλότυχα μονοπάτια! Σας ευχαριστώ θερμά!!!

  Like

 39. Angelica said:

  σας ευχαριστώ, Άγγελοι, για την στήριξη, την βοήθεια, τις ευκαιρίες
  παρακαλώ,
  βοηθήστε με να ανταπεξέλθω με επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει
  βοηθήστε με να επιλέγω πάντα την κατάλληλη προοπτική και δρόμο
  βοηθήστε με να ανταποκριθώ κατάλληλα στις προκλήσεις και τις νέες ευκαιρίες
  βοηθήστε με να ξεχωρίζω τους πραγματικούς εχθρούς και τους πραγματικούς φίλους
  στείλτε μου άμεσα οικονομική στήριξη
  δώστε μου αφθονία
  φέρτε χαρά στην ζωή μου
  στείλτε μου καλή τύχη και θεϊκή καθοδήγηση

  Like

 40. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω μια δουλειά ισάξιά μου για να μπορέσω να βοηθήσω τα αδέλφια μου και να μπορέσω να ζήσω την ζωή που μου αξίζει και που μου στερήθηκε τα τελευταία χρόνια ώστε να ειμαι και πάλι ευτυχισμένη.Σας παρακαλώ χαρίστε στην οικογένεια μου υγεία και πνευματική γαλήνη ώστε να βρουν τον δρόμο τους. Ευχαριστώ πολυ.

  Like

 41. Καλημέρα σας. Και μόνο που απευθύνομαι στην γειτονιά των αγγέλων νιώθω πολύ καλύτερα. Με βαθιά πίστη σας παρακαλώ να βοηθήσετε ώστε το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου να ξεπεραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιστρέψει υγιής στην οικογένεια της… σε μας…
  Επιθυμώ επίσης την δική μου εσωτερική γαλήνη προκειμένου να αντιμετωπίζω τις καθημερινές δυσκολίες της ζωής με κουράγιο, δύναμη και να μεταφέρω αυτήν την ηρεμία στους ανθρώπους που είναι κοντά μου..
  Επιθυμώ τέλος να ξεπεράσω τις οικονομικές δυσκολίες που μου παρουσιάστηκαν και να μπορεσω ακόμα και να βοηθήσω το οικογενειακό και φιλικό περβάλλον μου σε αυτόν τον τομέα.
  Την ευχή σας θερμοπαρακαλώ για μένα και για όλο τον κόσμο…
  Ευχαριστω και προσεύχομαι…

  Like

 42. Kyriaki said:

  Σας παρακαλώ, επιθυμώ για τη ζωή μου & την οικογένειά μου, να έχουμε υγεία, αγάπη, ομόνοια & ευημερία ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της ζωής. Επιθυμώ να κάνω καλύτερες επιλογές στη ζωή μου,να γίνομαι καθημερίνα καλύτερος άνθρωπος, να αποφορτιστώ στο χώρο της εργασίας μου και να μάθω να διαχειρίζομαι με ηρεμία και χωρίς πνιγμό τις όποιες καταστάσεις. Ζητώ να λάβω οικονομική βοήθεια την οποία να καθοδηγηθώ πώς θα διαχειριστώ καλύτερα,να ξεπληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου που με πνίγουν και να βοηθάω το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και συνανθρώπους μου.
  Επιπλέον, επιθυμώ να έχει την βοήθεια σας και την καθοδήγησή σας στο μεγάλο ταξίδι για θέμα υγείας ένα πολύ αγαπητό μέλος μας, με το καλύτερο αποτέλεσμα!
  Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που έχω λάβει έως τώρα και έχω καταφέρει να αντιμετωπίσω όλες τις καταστάσεις που μου έχουν παρουσιαστεί και για τη βοήθεια και όλα τα καλά που προσδοκώ να μου έρθουν!!!
  Ας κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο ειρήνη, υγεία & αγάπη!!!

  Like

 43. angelica said:

  επιθυμώ να αποληρώσω όλα μου τα χρέη και όλους τους λογαριασμούς που οφείλω
  επιθυμώ να αποβάλω το άγχος που δημιουργεί η οικονομική στενότητα
  επιθυμώ να απελευθερωθώ από χρέη κάθε είδους
  επιθυμώ να απελευθερωθώ από άγχη
  επιθυμώ να αποκτήσω αφθονία υλική

  Like

 44. ksan8oulla said:

  Ζητάω την βοήθεια σας ,για να μπορεσω να διωξω απο το μυαλο μου καθε φοβια και αρνητικη σκεψη!! θελω να ειμαι παντα θετικη και αισιοδοξη απεναντι στη Ζωη την δικη μου και των αλλων .Βοηθηστε με να απολαυσω ,ολα οσα μου χαριστηκαν και να μπορεσω να συμμετεχω παντου με θαρρος ,αγαπη και πιστη .Θελω να βγαινω απο το σπιτι μου χωρις φοβο και πανικο…θελω να βγαινω απο το σπιτι γεματη θετικη ενεργεια και εμπιστοσυνη προς τον δημιουργο μου και τον εαυτο μου.
  Σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!

  Like

 45. prigipissa said:

  katerina pes mas η Βαγγελιω αναρρωσε?πηγε σπιτι της?εισακουστηκες απο τους αγγελους?ειναι καλο για μασ να βλεπουμε αποτελεσματα…ετσι ολοι θα μαθουμε να ζηταμε…ευχαριστουμε

  Like

  • Κατερίνα said:

   Συγγνώμη, prigipissa, για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά μόλις τώρα είδα το μήνυμα. Σ’ ευχαριστώ! Η Βαγγελιώ είχε αρχίσει να νιώθει την αλλαγή στην κατάστασή της ακριβώς την ώρα που ολοκλήρωσα το αίτημα κι ένιωσα κι εγώ την αλλαγή στη δική μου διάθεση. Ξέρω πως τελικά πήγε σπίτι της και ήταν καλά. Είναι πολύς καιρός τώρα και δεν είχα άλλη επικοινωνία. Σχετικά με εμένα μπορώ να πω ότι όσο περισσότερη γίνεται η πίστη μου τόσο περισσότερα θετικά συμβαίνουν στη ζωή μου.

   Like

 46. prigipissa said:

  νιωθω πολυ καλυτερα…εχω θετικη ενεργεια και προοδο στην εργασια μου,,,περιμενω να γνωρισω τα καλυτερα,,,ερχονται…

  Like

 47. επιθυμω την βοηθεια σας για να πραγματοποιησω τον σκοπο της ζωης μου…Δυσκολευομαι τοσο πολυ…στην αναγνωριση του δρομου…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  Like

 48. ΘΑΛΕΙΑ said:

  ΗΡΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

  Like

 49. ΘΑΛΕΙΑ said:

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

  Like

 50. Κατερίνα said:

  Σας παρακαλώ να νικήσει η Βαγγελιώ το μικρόβιο, να γίνει καλά και να πάει στο σπίτι της. Να μην της συμβεί καμία άλλη επιπλοκή. Να γίνει εντελώς καλά και να νιώσει σύντομα και ψυχολογικά καλά. Σας παρακαλώ επίσης να δώσετε δύναμη στους γονείς της να περάσουν αυτή τη δύσκολη φάση, αλλά και σε όσους τη νοιάζονται. Σας παρακαλώ ακόμα να βοηθήσετε και τη μητέρα της να ξεπεράσει το δικό της πρόβλημα. Σας ευχαριστώ!

  Like

  • Κατερίνα said:

   Χτες το μεσημέρι μάθαινα πως πάει από το κακό στο χειρότερο. Σήμερα το μεσημέρι έμαθα για πλήρη ανατροπή της κατάστασης και πως αύριο θα πάει στο σπίτι της!!… Μόλις ολοκλήρωσα το αίτημά μου χτες βράδυ, άλλαξε η διάθεσή μου. Δεν ξέρω πώς ακριβώς να το πω… Ένιωσα ήρεμη, σαν να μην υπήρχε πια το πρόβλημα. Σαν να “ήξερα” πως την επόμενη το μεσημέρι θα άκουγα καλά νέα… Κι όταν τα άκουσα… Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αυτό το συναίσθημα… Χαρά, ανακούφιση, ευγνωμοσύνη… Δεν ξέρω αν οι λέξεις λένε τίποτα.

   Like

Space for you request, prayer or comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s